Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 9 november 2011

BELANGRIJK BERICHT i.v.m. auteursrecht!


(Carnavalaalstkoentje, De Toerenbiejoekes 1998)

De blog van Carnavalaalstkoentje is in eerste instantie bedoeld om Aalst Carnaval in al z'n facetten op een zo postief mogelijke (en natuurlijk realistische) manier weer te geven.

Zoals vermeld in de 'introtekst' bij het 'Welkom-bericht' wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal, tenzij anders vermeld, logo's, videoclips enz...
Conform de auteursrechten van deze blog en 'Blogspot.com' zelf.

Uit de statistieken blijkt dat er dagelijks gezocht wordt naar foto's over Aalst Carnaval of over Carnavalsgroepen via deze blog.
Of dat men via onze linklijsten (rechterkolom) vlot bij andere carnavalwebsites terecht kan komen.
Tot op heden waren er nooit problemen.
Tot mijn spijt stelde ik vast dat er nu geregeld beeldmateriaal werd gebruikt voor diverse doeleinden, met niet steeds positieve bedoelingen en dat zelfs de bronvermelding niet werd overgenomen, wat uiteraard een inbreuk is op het auteursrecht!

Zo kwam door foto's te verwerken onlangs het imago van deze blog,
Aalst Carnaval in het algemeen en één Aalsterse Carnavalsgroep in het bijzonder in 'gevaar'.
Gelukkig werd dit gecorrigeerd en besefte de uitvoerder ook zelf -op tijd- het probleem.

Afspraken:
Voor verdere vragen, info of (vlotte!) toestemming om foto's te mogen gebruiken,
aarzel niet me te contacteren via:
Email me
Zo blijf ik op de hoogte wie deze foto's 'deelde'.

NIEUW!!
In de toekomst zal ook de fotocollectie 1997-2007 stap voor stap worden toegevoegd!
Zie ook nu al onze 'FOTOWALL':
https://skydrive.live.com/?cid=42A3DD78352870B7&sc=photos

(Carnavalaalstkoentje, Noig g'ambeteird en vriejt gezjeneird 1999)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten