Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 14 november 2011

Campagneliedje Stephanie op YouTube / Ook Carnavalfreakske tovert liedjes om in schitterende clipjes

Carnavalfreakske zette zopas deze 'knaller' op YouTube:
Campagneliedje Stephanie:



Eerder hebben we (Erwin) Montooken al 'in de verf gezet':
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.com/2011/10/towergate-toerentsjeifpompoen-montooken.html

Maar ook Thierry Carnavalfreakske maakte al vele prachtige clips van Oilsjterse liekes!
Hij zegt zelf: "Ik dacht dat er soms stoetliedjes zijn die enorm goed zijn, maar aangezien ze niet steeds op cd verschijnen er dus niets mee gedaan wordt.
Sommige liedjes heb ik in m'n bezit en dan wil ik ze toch nog de aandacht geven dat ze eigenlijk toch wel verdienen. Want er is toch maar 1 stad dat zoiets kan. Verder hoop ik natuurlijk reclame te maken voor de cd's zelf!
Het is altijd leuk om te weten dat de groepen zo hun kas kunnen spijzen. Verder bezoek ik ook heel wat carnavals in de regio... Maar zoals al eerder gezegd gaat m'n hart vooral uit naar Aalst Carnaval en wil ik zoveel mogelijk doen om Aalst en z'n Vastelauved in een mooi en positief daglicht te stellen."


Z'n clipjes op YouTube:
http://www.youtube.com/user/Carnavalfreakske

Enkele voorbeelden:
Stoetliedje De Loizemaanen 2011:

Stoetliedje Drasj 2010:


Stoetliedje De Melkmoilen 2009:


Maar ook CD-liekes, zoals Fleksies - Zeg Poes:


En de nieuwe superhit uit de CD van LEP:
Je vind hem onder andere bij het recentere bericht over 'Nieuwe clipjes op YouTube':
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.com/2011/11/verse-carnavalclips-op-youtube.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten