Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 5 november 2011

Stoet 2012: Beschomt en Drasj Middelgroot. 't Es Na Of Noeit Grote Groep

In de aanloop naar de Carnavalstoet 2012 besloten enkele Groepen van categorie te veranderen, waardoor er mogelijk verrassingen te verwachten zijn!
Bij de Kleine Groepen zal het een 'Open Strijd' worden, want de vorige winnaar doet in deze categorie niet meer mee.
Bij de Middelgrote Groepen komen er 2 groepen bij die ongetwijfeld ambities zullen hebben om goed te presteren.
Bij de Grote Groepen zal men rekening moeten houden met een 'outsider'.

We wensen al deze groepen véél succes toe bij hun 'Nieuwe Categorie' in 2012!

AKV Beschomt, de winnaar bij de Kleine Groepen gaat een stapje hoger proberen bij de Middelgrote Groepen!



AKV Drasj besloot ook z'n kans te wagen bij de Middelgrote Groepen, tot 2011 was Drasj nog een Grote Groep.



AKV 't Es Na Of Noeit (TENON) probeert het bij de Grote Groepen.
TENON komt van de Kleine Groepen, maar deed in het verleden al eerder mee bij Middelgroot en in 2000 al één keertje bij de Grote Groepen.
TENON 2000:

TENON 2011:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten