Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 25 januari 2012

DAK organiseert 15e editie 'Nationale Fotowedstrijd Aalst Carnaval In Kleur'!


(foto Carnavalaalstkoentje, carnavalsbeurs 2011: Team van DAK op hun stand)
Het 'Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval', kortweg DAK organiseert de 15e editie van de 'Nationale Fotowedstrijd Aalst Carnaval in kleur'!
Wie van 18 tot en met 21 februari foto's maakt van de
-ongetwijfeld- kleurrijke 84e editie van Aalst Carnaval, kan deelnemen aan dit schitterende initiatief!


Elke fotograaf, ongeacht of die nu professionele ervaring heeft, dan wel 'op het juiste moment de ideale creatieve foto vastlegt', maakt kans op een prijs uit de waardevolle pot van liefst 2000 Euro!
Wie de 'Oilsjterse Spirit' fotografeert, zal wel weten dat het niet de technisch perfecte foto, maar eerder de 'geslaagde toevalstreffer' is die kans maakt op een prijs.
Maar ook hier blijft 'deelnemen belangrijker dan winnen'!
Vrijdag 9 maart is de uiterste datum van inzending,
zaterdag 24 maart de dag van de 'openingsceremonie' en prijsuitreiking.

(Carnavalaalstkoentje, bewonderdende blikken voor de winnende foto's 2011)
Tenslotte wordt een groot deel van de foto's tentoongesteld in CC De Werf van 24 maart tot 2 april 2012.

Het deelnamereglement:
http://www.dak.be/node/15#reglement

De website van DAK:
http://www.dak.be/

(Met de foto 'Groen Verleden' behaalde ik 10 jaar geleden eens een (10e) prijs op de DAK-fotowedstrijd. Een goede 'titel' is dus ook essentieel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten