Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 30 januari 2012

WieWerEt is terug! Raad de top drie in elke categorie!

WieWerEt is sinds woensdag 1 februari terug!
Deze online-wedstrijd laat de carnavalist/Oilsjteneer 'gokken' op de meest-juiste uitslag van de top 3 in elke categorie!


Tom van Zwisj legt het nog even uit:
"De winnaar is diegene die het dichtst bij de juiste uitslag zit.
In plaats van te verkondigen dat iedereen allang de 'top 3' weet op voorhand: zet deze 'geruchten' om in daden en plaats ze in uw top 3.

Wie weet word je wel de eerste in de geschiedenis van WieWerEt die ALLES juist heeft!
En tot nu toe is daar nog nooit iemand in geslaagd.

Dus diegene met het meeste aantal groepen op de juiste plaats, is de 'winnaar'. Indien er meerdere deelnemers hetzelde aantal groepen correct geraden hebben, dan is de datum en tijd van inzending van belang.
Iedere deelnemer zal per mail een uitnodiging ontvangen voor de officiële prijsuitreiking.
Tijdens de prijsuitreiking zullen er enkele prijzen worden verloot onder de aanwezigen deelnemers van de 'online wedstrijd'!
De prijzen van de 'officiële wedstrijd' zullen ook op deze prijsuitreiking overhandigd worden.
Kortom, naar jaarlijkse gewoonte verwachten we een succesverhaal!
Daarbij een 'warme' oproep: waag een gokje en doe ook dit jaar mee aan de 'leukste' gokwedstrijd van WieWerEt!"


Wedstrijd, info en véél meer via:
http://www.wieweret.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten