Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 31 juli 2012

Dan toch geen feestje, maar Keizer Kamiel Doet Voesj!












(©Carnavalaalstkoentje, Keizer Kamiel: stoet 2008)

(©Carnavalaalstkoentje)
Werner Kinoo, ex-Prins 1994 en toekomstig kandidaat-Prins 2014, deelde mee dat het feestje voor Keizer Kamiel uiteindelijk niet doorgaat.
(mededeling via Facebook)





https://www.facebook.com/groups/282248365215878/
"Beste vrienden , met genoegen laat ik jullie weten dat het stadsbestuur volledig akkoord ging voor het realiseren van een volksfeestje op de Grote Markt, doch in samenspraak met de familie van onze Keizer Kamiel, is er gevraagd om toch af te zien om dit gebeuren te laten plaats hebben.
Zij zijn natuurlijk heel vereerd dat wij dit allemaal wel willen, maar de gezondheidsredenen en de nog herstelperiode van onze Keizer Carnaval staat natuurlijk op de éérste plaats!
Verder is het aan ons, namens Keizer Kamiel en zijn familie en natuurlijk ook iedereen te bedanken om zo spontaan te reageeren op deze facebookgroep, kan niet beter afsluiten met de woorden van onze commandeur van de kroonorde Keizer Carnaval Kamiel:
WEIR DOENG VOESJ !!!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten