Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 4 september 2012

De Prinsencaemere met Revue, De Prinsengarde met Carré!



PRINSENCAEMERE

De Aalsterse Prinsencaemere (officieel 'De Prinselycke Carnavalscaemere der Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst') pakt uit met de 'Déjà REvuE 2012'!









"Welkom in het obscure 'Oilsjters Vastelauvedmuseum', de galerij van de ex-prinsen carnaval. Waar houden de protagonisten van weleer zich schuil? En verder: spookt het in 't Aad-Hospetool'?
Een swingend schouwspel met een knipoog naar ons 'Ieneg Oilsjt' en naar de gemeenteraadsverkiezingen. Welke lijken vallen er uit de kast? En wie verkondigde ooit de 'gevleugelde' woorden: 'Het is soms plezanter een zonde te betreuren dan ze nooit bedreven te hebben'..."
*verslagje*:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.be/2012/11/prinsen-revue-opnieuw-groot-succes.html













CC De Werf: Schouwburg.
Vrijdag 23 en zaterdag 24 november om 20 uur. Zondag 25 november om 15 uur. Prijs: 18 Euro.
Info & Tickets: 053/732812 (De Werf).

---------------------------------------------------------------------------------

(nieuwe logo-ontwerp De Prinsengarde)

PRINSENGARDE

De Aalsterse Prinsengarde stelt voor: 'Het Gelozen Kot'
"Aalst heeft monumenten staan die in de volksmond hun eigen leven leiden. Eén ervan is 'Het Gelozen Kot', het politiekantoor van Aalst.
Daar komen mensen van allerlei allooi over de vloer, met de nodige hilarische toestanden tot gevolg. Ideaal om dit op de planken te brengen, met Aalsterse humor natuurlijk. Na het politiekantoor volgen nog andere legendarische locaties, alles samen goed voor de duurste en spectaculairste show die ooit door de Prinsengarde gemaakt is..."
*verslagje*:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.be/2012/12/ook-prinsengarde-maakt-van-carre.html














CC De Werf: Schouwburg.
Zaterdag 8 december om 20 uur. Zondag 9 december om 15 uur. Prijs: 18 Euro.
Info & Tickets: 053/732812 (De Werf).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten