Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 24 december 2012

Gralek Grosj brengt Tweede Gralek Bosj Mix!


AKV Gralek Grosj bestaat 11 jaar in 2013!
Deze Kleine Groep staat er om bekend ook z'n muzikale capaciteiten naar buiten te brengen met hun jaarlijkse, succesvolle 'Gralek Bosj Mix'!


Carnavalaalstkoentje kreeg een woordje uitleg van
Ollie Hendrickx:
(foto ©O.H.)
"Eerst en vooral staat de Gralek Bosj Mix los van het onderwerp in de stoet van Gralek Grosj.
Het is vooral bedoeld voor tijdens de carnavalsdagen en ook voor 'buitenstoeten' ed. op te fleuren!
AKV Gralek Grosj is een jonge groep die toch wel zijn stempel wil drukken op Oilsjt. Dit leek ons een goede en originele manier en wat in eerste instantie begon als iets onnozel voor onszelf werd al gauw een groot succes.

In totaal al meer dan 1500 keer afgespeeld online en ongeveer 500x gedownload. Een onmiskenbaar succes dus. Hierdoor zagen we ons 'genoodzaakt' een tweede versie te maken..."

(©Carnavalaalstkoentje: Gralek Grosj 2012)

Ollie:
"Deze tweede versie zal online komen rond carnaval, dit om de eenvoudige reden dat er dus ook stoetliedjes worden opgenomen in de mix, en deze zijn dus pas beschikbaar na carnaval.

De ideale mix tussen carnavalmuziek en "bosj" (retro, maar ook hedendaagse uitgangsmuziek). Deze mix wordt ook opgefleurd met stoetliedjes uit lang vervlogen tijden en de alomgekende reclammekes van onzen Ajoin Music!

Een welkome afwisseling tussen de standaard-pompiermixen en de foute mixen.

Omdat de vraag naar onzen Gralek Bosj Mix weer begon toe te nemen en de honger naar een tweede ook de kop opsteekt, wouden wij de carnavalisten niet langer laten wachten en gaven wij reeds een voorproevertje van de tweede editie."


Voorproefje 'Tweede Gralek Bosj Mix':

https://soundcloud.com/ollieken/gralek-bosj-promomixken-2013

De succesvolle 'Eerste Gralek Bosj Mix':
https://soundcloud.com/the-boombox-crew/gralek-bosj-mix-full-version

Artikel met dank aan Ollie Hendrickx!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten