Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 20 april 2013

10e Arendse- en Aalsterse Carnavalsbeurs tijdens Kermis 'Café Parking'

Bart Marcoen (foto) deelde ons het volgende mee:

"Beste verzamelaar, beste carnavalist,
Op zondag 19 mei 2013 organiseert het kermisbestuur van 'Café Parking' de 10de Arendse -en Aalsterse carnavalsbeurs in café Parking, Botermelkstraat 46 te Aalst vanaf 10 uur tot 13 uur.



Diverse verzamelaars kunnen hun dubbels verkopen en/of ruilen met andere verzamelaars uit de grote carnavalverzamelwereld.
Tijdens deze beurs gaat er traditiegetrouw rond 12 uur opnieuw een grote ludieke veiling plaatsvinden naar unieke carnaval verzamelstukken.
Momenteel hebben we al een paar prachtige stukken in ons bezit. Deze zullen net zoals de vorige jaren met succes onder de hamer gaan.
De startprijs van de stukken is bewust laag gehouden om er een sfeervolle en ludieke veiling van te maken.

Mochten er mensen zijn die unieke stukken thuis liggen hebben waarvan ze zeggen daar kan ik toch niets mee doen of waarvan je zegt dat verzamel ik niet echt en doe ik liever weg en misschien krijg ik er nog iets voor (vb. een nominette van Don Marco, medaille van LOL uit de jaren '60 of een oude carnavalsvlag uit de jaren 20,...)
Of stukken die jullie dubbel hebben: laat het mij dan zo vlug mogelijk weten. (10% van de uiteindelijk verkoopsprijs gaat naar het kermisbestuur).

Kandidaat verkopers kunnen een gratis stand aanvragen op deze beurs mits inschrijving per mail vóór 17 mei 2013 zodanig dat we weten hoeveel tafels we moeten voorzien en hoeveel drank.

Met vriendelijke groeten.

Bart Marcoen"



Info en inschrijving:
bart.marcoen@skynet.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten