Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 29 mei 2013

Prinsencaemere pakt uit met 'Musical @ De Werf' op 29 en 30 november + 1 december


(Foto's met dank aan ©Chieke Sandra, Prinsencaemere: Revue 2012)

VOORSTELLING

'De Prinselycke Carnavalcaemere der Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst' -beter bekend onder de naam 'Prinsencaemere'- pakken dit jaar opnieuw uit met hun Revue!

Dit 'jaarlijks hoogtepunt' van liedjes en sketches
zorgde in het verleden al voor hilarische momenten en onvergetelijke meezingers, die een lach en een traan ontketenden in het publiek.
De Prinsencaemere maakt er dan ook geen geheim van ook dit jaar een haast professionele performance neer te zetten waarvan de voorbereidingen reeds opschieten.

We wensen hen veel succes toe!



2013: 'Musical @ De Werf'

"Ze doen dit jaar een beroep op gespecialiseerde bouwondernemers, ervaren architecten en ingenieurs, leveranciers en bouwvakkers van allerlei pluimage.
Mannen en vrouwen in modieuze salopettes, uitgerust met onuitgegeven werk- en veiligheidsattributen, kleuren de dagen van deze ongewone werkvloer.
De Romeinen die wisten het al: de boog mag niet altijd gespannen staan!
'Spanningen moeten op tijd en stond ontspannen worden, anders zouden de houten wijnvaten barsten'.
De ex-Prinsen ontwerpen functioneel hun feestzaal. Zij doen de oplevering en spelen een eigenwijze première van
MUSICAL @ DE WERF "


Veel pret in het CC De Werf!

Namens De Prinsencaemere...



Info: www.Prinsencaemere.be

VRIJDAG 29 NOVEMBER om 20U
ZATERDAG 30 NOVEMBER om 20U
ZONDAG 1 DECEMBER om 15U


Inkom: 18 euro.

Revuefoon: 053/70.21.49.
CC De Werf: 053/70.28.12.
Pascal Solemé: 0479/28.51.89.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten