Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 24 juli 2013

Overkoepelende Actie 'Feitelijk Verenigd, Ambiance Verzekerd' van VZW Carnavalist Tot In De Kist start begin Augustus!


Met een LOGO én een krachtig Persbericht wil 'VZW Carnavalist Tot In De Kist' (CTIDK) Aalst en de wereld nu al duidelijk maken dat men daadkrachtig zich wil inzetten ten voordele van AKV Geloeif Mè Goed, één van haar aangesloten groepen.

Bovendien is het 'drama bij GMG in 2004' de bestaansreden geweest tot het oprichten van de VZW CTIDK!

"Vzw Carnavalist tot in de kist zet haar schouders ook onder de grote overkoepelende actie: 'Feitelijk verenigd, ambiance verzekerd?'. Hierover verneemt u binnenkort meer. Begin augustus start de campagne, een campagne waar u niet naast zal kunnen kijken, noch horen."

(©Carnavalaalstkoentje, Geloeif Mè Goed 2009)


DUIDELIJKE TAAL

Dat VZW CTIDK het écht meent blijkt uit volgende citaten:

'Onrecht':
"We weigeren echter toe te geven aan zoveel onrecht en tonen ons strijdvaardig. Wij hopen daartoe massaal op uw steun te kunnen rekenen. De positieve houding van de leden van GMG is ronduit bewonderenswaardig te noemen. Een reden te meer om hen door dik en dun te steunen. Enkel SAMEN kunnen we hen helpen: elke Aalstenaar, Vlaming, Belg."

'Politieke oproep':
"Staat u ons hierbij ook toe om ons resoluut tot de politieke wereld te richten! U hoort er te zijn voor uw inwoners en u hoort er evenzeer te zijn voor de duizenden carnavalisten die uw stad het internationale aanzicht te geven dat ze verdient. Het zijn zij, die ervoor hebben gezorgd dat uw stad zich bij het werelderfgoed mag rekenen, die, nu meer dan ooit, op uw onvoorwaardelijke en daadkrachtige steun rekenen. Meer nog, wij rekenen niet alleen op uw steun, wij gaan ervan uit dat U, heren en dames politici, tot het uiterste gaat! Wij bouwen en vertrouwen op U."

Het volledige bericht kunt u lezen via onderstaande link:
http://www.carnavalisttotindekist.be/2013/07/vzw-carnavalist-tot-in-de-kist-steunt-gmg-volledig/

(©Carnavalaalstkoentje, Geloeif Mè Goed 2011)


ACTIES

Wil u ook een actie organiseren om GMG een financieel hart onder riem te steken,
aarzel dan niet om contact op te nemen via info@carnavalisttotindekist.be

U kunt dan het overkoepelend logo (n.v.d.r: zie hierboven) gebruiken om uw actie te promoten.

Bovendien kan de actie aangekondigd worden op de speciaal daartoe opgerichte FB-en Twitterpagina, of via de desbetreffende website!
(zie 'Welkomstbericht' van deze blog en / of 'KLIK' rechtsboven om de FB-pagina te bezoeken).

CTIDK zorgen er ook voor dat de actie veel weerklank krijgt in de media!

(©Carnavalaalstkoentje, Geloeif Mè Goed 2010)


BENEFIET

Dit alles mondt uit in een...
Grote Benefiet op zaterdag 18 januari in het Okapi Forum.


Ook Carnavalaalstkoentje steunt uiteraard GMG en de acties van de VZW CTIDK!
Wij zullen er alles aan doen deze acties een hart onder de riem te steken en te promoten!
Met een minimum van 10.000 gelezen berichten per maand (in dit 'laagseizoen') voelen wij ons hiertoe, door u, verplicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten