Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 15 juli 2014

'Zaak GMG': online veiling van DefComVeilinghuis.be hoopt op groot succes! / *UPDATE* verlengd tot zaterdag 23 augustus!

(©Carnavalaalstkoentje: Prins Klaus 2007, uniek Prinsenkostuum!)

VEILING

Om de gedupeerde leden van GMG financieel toch nog extra te kunnen ondersteunen organiseert DefComVeilinghuis.be een online veiling!

Carnavalaalstkoentje vroeg aan Serge Monsieur 'De Spersj' om een woordje uitleg.

Serge Monsieur:
"Op woensdag 16 juli werd de veiling gelanceerd.
GMG is alvast de mensen die al iets schonken zeer dankbaar en niet op z'n minst DefComVeilinghuis.be zelf. Zij doen dit geheel gratis. Wie nog stukken heeft om te schenken kan contact opnemen met mij (Serge Monsieur) op GSM nummer 0498/769.413 of mailen naar info@feitelijkverenigd.be"



Carnavalaalstkoentje:
"Wat zal er geveild worden?"

Serge:
"Onder de te veilen artikelen zijn momenteel enkele collectors items, zoals een gesigneerd truitje van de spelers van Club Brugge, gesigneerde wielertruitjes van onder andere...
Ludo Dierckxsens, Kenny Dehaes en Sven Nys...
Maar ook meubilair, juwelen, een postzegelverzameling,..."


Carnavalaalstkoentje:
"Worden ook Aalsterse items te koop aangeboden?"

Serge:
"Absoluut!
Zo zijn er ook op de veiling van schilderijen Possé
en Van Schuylenbergh.
Werken van bekende en minder bekende Aalstenaars ook.
Verder vele gadgets en...
De pronkstukken zijn op en top Oilsjters en uniek!
De prinsenkostuums van prins Klaus & van Prins Kristof
('De Floeren')!
"

(kostuum Prins Klaus = zie foto bovenaan dit artikel)


Carnavalaalstkoentje:
"We spreken van een onlineveiling, zijn de goederen nu ook nog te bezichtigen?"

Serge:
"Alle goederen in online veiling konden bezichtigd worden in de gebouwen van Tupperware op zaterdag 19 juli en dinsdag 22 juli van 16 tot 20u.
Een derde kijkdag komt er waarschijnlijk niet meer...
Wij hopen op massaal veel reactie, zodat de gedupeerde leden van GMG, waarvan ik er ook één ben helaas, toch nog wat extra financiële steun kunnen gebruiken in de nakende onderhandelingen met de schuldeisers."


(©Carnavalaalstkoentje: Geloeif Mé Goed, eerbetoon tijdens de maandagstoet 2004)


PRAKTISCH

Het team van DefComVeilinghuis.be ging zaterdag 21 juni reeds op pad bij Aalsterse handelaren om schenkingen op te halen.

- Aanvang veiling: woensdag 16 juli 2014 om 22u.
- Sluiting veiling: zaterdag 23 augustus 2014 om 18u.
- Afgifte: vrijdag 29 augustus van 16u tot 19u
           (Tupperware gebouwen Aalst)

Serge:
"Om ook de vakantiegangers de mogelijkheid te bieden nog een bod uit te brengen op de veiling van www.defcomveilinghuis.be – Veiling 766,
verlengde men de veiling tot zaterdag 23 augustus!
Wij danken alvast het team van Defcomveilinghuis.be en de schenkers van de artikelen, alsook de bezoekers aan onze 2 kijkdagen
Bekijk zeker eens het aanbod, want zeg nu zelf: dit is echt een unieke kans.
En je steunt er bovendien een goed doel door!"



"Veiling voor het goede doel, alle opbrengst gaat integraal naar de leden van Geloeif Me Goed. Alle goederen in veiling werden geschonken door GMG leden en fans, particulieren en handelaren als steun voor de opgelopen schuld van 1.5 miljoen euro van de GMG leden aan de verzekeringsmaatschappij."

- Veilingwebsite: KLIK
of via:  DefComVeilinghuis.be

Aalst.TV stuurde een camerateam, net tussen de kijkdagen in.
Dit is hun reportage:



Veiling tvv GMG from Okapi Aalstar on Vimeo.

                                      !STEUN GMG!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten