Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 3 februari 2017

Wie maakt de mooiste Etalage of Vitrine rond Aalst Carnaval 2017?

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje & Patrick De Boeck

VITRINE-EN ETALAGEWEDSTRIJD

Alle handels- en horecazaken in Aalst kunnen meedoen aan de vitrine- en etalagewedstrijd van Carnaval 2017

Speel in op de actualiteit heet van de naald, laat ludieke en carnavaleske taferelen je ruiten kleuren of fleur je etalage op…. en geef zo mee kleur aan onze carnavalsstad!


TRADITIE
Laat deze unieke traditie niet verloren gaan

Schrijf je in voor de vitrine- en etalagewedstrijd 2017. 
Help ons dit bijzondere erfgoed te documenteren en stuur een digitale foto van je vitrine of etalage, samen met je adresgegevens, door naar evenementen@aalst.be


WIN

Dit beeldmateriaal wordt op woensdag 22 februari 2017 beoordeeld door het Feestcomité om de meest originele en Aalsterse vitrine of etalage aan te duiden.

Op 23 februari worden de 6 winnaars persoonlijk verwittigd. De laureaten worden uitgenodigd op de filmvoorstelling van Aalst Carnaval 2017 en ontvangen er een mooi aandenken.


Een traditie die het al jaren vol mag houden!

• Krantenarchief: Aalst Carnaval 1995 & 1976


Bron: Stad Aalst: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten