Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 19 februari 2017

Winterfoor tovert stad pas écht in carnavalsmodus! Vincent Delforge doopte nieuwe kraam!

Foto's & Filmpjes: ©Patrick De Boeck: Opening Winterfoor 2017

WINTERFOOR AALST

Van 17 februari tot 5 maart 2017 bewonder je op de Grote Markt, Esplanadeplein, Keizershallen, Hopmarkt, Houtmarkt en Werfplein de grootse Winterfoor!

Liefst 110 attracties, waarvan 25 als 'grootvermaken', zorgen ervoor dat Aalst als 'seizoensopener' een spektakel mag worden!

Nieuwkomers zijn Jumper-Jumper, Hell Raiders, Flying Jump en de Sky Wheel.
Laatstgenoemde is een Belgische première.




Op de laatste (zon)dag 5 maart, is het reductiedag: bij attracties krijg je een korting van 40 %.
Bij eetstanden betaal je 20% minder.


Vele kermisattracties bieden ook gedurende de hele Winterfoor kortingen aan.
Knip hiervoor je bonnen uit het carnavals- en kermismagazine, dat half februari bij iedere Aalstenaar in de bus valt.




De ‘Dag van het Kind’ vindt dit jaar plaats op donderdag 23 februari van 13 tot 18 uur.

Traditioneel komen die dag veel scholen naar de Winterfoor. Iedereen (kinderen én volwassenen) krijgt toegang tot de attracties aan het voordelige tarief van 1 EUR per rit. De scholen verzamelen om 12.30 uur op het Vredeplein, waar Prins Carnaval zal optreden.

Opening foor: 
4 kinderen kregen 'oorkonde' en mogen op Ros Balatum!

Tijdens de Dag van het Kind zal de hele kermis prikkelarm zijn.
 

Dat betekent dat het geluid van de attracties wordt begrensd, felle lichten worden gedimd en de microfoons worden enkel gebruikt om de start van een attractie aan te kondigen. Hiermee wil Stad Aalst ook aandacht schenken aan bezoekers met een vorm van autisme of epilepsie.

OPENING WINTERFOOR




DOOP NIEUWE KRAAM VINCENT DELFORGE



Onder massale (pers)belangstelling opende Vincent Denforge officieel z'n nieuwe kraam!

Na de brand van november 2014 en tussenin z'n tijdelijke vervangkraam, was het voor Vincent en z'n familie een grote eer om juist in 'zijn Oilsjt' z'n kraam te mogen dopen...


SFEER




Twee weken lang kermis!

Patrick en Koentje brengen virtueel al wat sfeer...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten