Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 26 november 2017

't Oilsjters Zangpalois liet Forum 'Ontploffen' - Aalsterse Prinsencaemere gaf grandioze show!


KIEKEBISJ

Geen groteske bewoordingen zijn voldoende om de commentaren te omschrijven, die de duizenden Oilsjteneers en Oilsjteneskes gaven op het eerste Oilsjterse Zangpalois!

De Prinsencaemere bewees met een grandioze show dat ze in staat was om het verhaal van Aalst Carnaval te kneden tot een 'totaalshow'.
Een nooit eerder vertoond spektakel, ooit verdient dit een opvolger!


ENKELE SFEERBEELDEN

Deel 1








Deel 2









FINALE EN BIS






PRINS RAF KIEST 'VER DE KAUMER'

Huidig Prins Raf maakte in de rand van het spektakel bekend voor welke Prinsenvereniging hij na zijn prinsenjaar zal uitkomen en dat werd (bevestigd): De Aalsterse Prinsencaemere...

Proficiat voor Prins Raf!


DVD


Het publiek kreeg ook de kans om enkele weken later deze unieke DVD aan te schaffen als herinnering aan een onvergetelijke topavond!

Foto's & Filmfragmenten: ©Carnavalaalstkoentje, ©Johan Delclef

Met dank aan Johan Delclef!

Volgende Revue De Aalsterse Prinsencaemere?  23, 24 & 25 november 2018
2e Editie 't Oilsjters Zangpalois? November 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten