Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 7 december 2017

Aalst Carnaval 2018 - Tribuneplaatsen te koop vanaf maandag 8 januari!


TRIBUNEPLAATSEN

Wie de zondagsstoet op 11 februari 2018 wil volgen vanop een comfortabel zitje in een overdekte tribune, kan tickets bestellen bij CC De Werf.

Eén ticket kost 20€.
De ticketverkoop start vanaf maandag 8 januari om 10 uur. Je kunt een ticket rechtstreeks kopen aan de balie van cultuurcentrum De Werf óf online reserveren via www.ccdewerf.be


Aan de balie...
...kan je een onbeperkt aantal tickets kopen: je krijgt je ticket(s) meteen.
De ticketverkoop aan de balie loopt tot zaterdag 10 februari 2018 om 13.45 uur (of vroeger indien de tickets reeds uitverkocht zijn).


Online...
...kun je maximaal 8 tickets per bestelling reserveren.
Dit doe je via de website van cultuurcentrum De Werf www.ccdewerf.be

Nadat het systeem je order heeft aanvaard, ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging van je reservatie.


Opgelet: je kunt je bestelling enkel betalen aan de balie van cultuurcentrum De Werf.
 

Betalen per overschrijving is niet mogelijk en tickets worden niet opgestuurd. Ze kunnen enkel afgehaald worden aan de balie van De Werf en uitsluitend op vertoon van de persoonlijke reservatiebevestiging – vergeet deze dus niet mee te brengen. 

Geen enkel ticket zal worden afgeleverd zonder reservatiebevestiging. De onlinereservaties worden afgesloten op dinsdag 6 februari 2018 om 22 uur.
Betalen aan de balie kan cash, met kredietkaart of bancontact.
Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden niet aanvaard.


Online gereserveerde tickets die uiterlijk op woensdag 7 februari 2018 niet werden afgehaald, worden vrijgegeven en opnieuw verkocht aan de ticketbalie van cultuurcentrum De Werf (niet meer online), vanaf donderdag 8 februari tot en met zaterdag 10 februari 2018 (tot 13.45 uur).

Openingsuren ticketbalie cultuurcentrum De Werf
• maandag tot en met vrijdag: van 10 tot 18.45 uur.
• zaterdag: van 9 tot 13.45 uur.
• zondag: gesloten.


ROLSTOELGEBRUIKERS


Ook voor rolstoelgebruikers en een begeleider is er dit jaar opnieuw gratis plaats voorzien op het Statieplein. 

Deze plaatsen reserveer je door een mailtje te sturen naar martine.dhooghe@aalst.be


Bron: Stad Aalst, KLIK

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Zondagstoet 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten