Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 21 maart 2018

Aalst Carnaval - 'Oilsjt Verzaumelt Linjekes' toont alle lintjes op één (facebook)pagina!


LINTJES VOORTAAN SAMENGEVAT IN 1 OVERZICHT

François en Tom Huybrechts, Bob Berkmoes en Gert Cleemput zijn de initiatiefnemers!

Gert Cleemput:
"Op zaterdag 17 maart werd een unieke facebookpagina gelanceerd voor de verzamelaars van linjekes. Met de toepasselijke naam 'Oilsjt Verzaumelt Linjekes'.
De bedoeling is dat ze via die pagina een overzicht hebben van alles wat er bestaat. En dus zo op zoek kunnen naar wat ze nog missen. 

Op dit moment heeft niemand een idee van wat er allemaal uitkomt..."

https://www.facebook.com/oilsjtverzaumeltlinjekes/

Bob Berkmoes:
"Dankzij de inzet van 4 krakken, konden we op 'dag 1' al uitpakken met een heel arsenaal aan ingescande foto's. Alle lintjes van 2014 tot nu staan erbij. We vullen bijna dagelijks aan, systematisch zal de collectie een volledig(er) beeld geven. Ondertussen zitten we al in ... 2008. Overal waar je als verzamelaar komt, zie je plots lintjes opduiken waar je het bestaan niet van wist.

Heb jij zelf nog lintjes (niet Nominette) die nog niet op deze pagina staan, stuur ons dan een goede foto door van dit lintje en dan plaatsen we dit er zo snel mogelijk bij.
Zodat iedereen al weet waar ze naar kunnen zoeken...Het is een pagina gemaakt van en door enkele verzamelaars en voor alle verzamelaars..."

https://www.facebook.com/oilsjtverzaumeltlinjekes/

Gert Cleemput:
"Wil je graag reageren, dan kan dit altijd. Dit is echter geen ruil- en verkooppagina en die reacties gaan we ook niet publiceren. Hiervoor zijn andere facebookgroepen. Een vraag waar je eventueel een bepaald lintje kan zoeken is wel een goede vraag voor deze pagina. Het is louter informatief.

Aan elke bezoeker van die pagina: deze is gemaakt om iedereen proberen te helpen die linjekes verzamelt en wij zijn altijd bereid te helpen waar nodig, maar het is niet de bedoeling dat wij voor jullie zoeken, en als je iets niet vind, mogen jullie gerust de nodige vragen doorsturen.
Als we kunnen helpen, doen we dat met veel plezier."


https://www.facebook.com/oilsjtverzaumeltlinjekes/

Bob Berkmoes:
"Hoeveel afbeeldingen er al te zien zijn? Dat moeten er al duizenden zijn, denk ik.
Je hebt toch wel ettelijke uren nodig om het aanbod te zien, laat staan een afbeelding van de aparte kleuren per 'soort' lintjes.
Maar het is dan ook een soort 'bedevaartspagina' voor lintjesverzamelaars. Dé missing link...
Oilsjt verzaumelt Linjekes, met dat idee speelden we al zolang! En nu is die pagina 'geboren'!

Dus is iedereen van harte welkom: als bezoeker, of om nog 'aan te vullen'..."


https://www.facebook.com/oilsjtverzaumeltlinjekes/

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje, ©Bob Berkmoes & ©Gert Cleemput

Foto's: ©Oilsjt Verzaumelt Linjekes

https://www.facebook.com/oilsjtverzaumeltlinjekes/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten