Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 4 juni 2018

Arendcarnaval 2019 - Kandidoot Shana zorgt voor de 'Orendse Girlpower'!


SHANA LANCEERT CAMPAGNE

Arendkandidate 2019 Shana stelde zich voor!

Met een heuse 'persconferentie' in haar campagnelokaal Peken Moens, zorgde Shana Flores voor haar campagnestart als kandidoot-Orendprinsj 2019!

VOORSTELLING


Shana:
"Ik ben Shana Flores, 24 jaar, werkende als bediende bij ALDI. Ik ben al enkele jaren lid van AKV Eirg. Ik heb mijn 'roots' op de Arend. Mijn Pepe was voorzitter van AZ 77, dus versleet ik veel zaterdagen op Ten Rozen en bij Peken Moens (ook mijn campagnelokaal). Ik ben ook opgegroeid met Arendcarnaval en heb het zien evolueren naar de huidige toffe carnaval, zoals men het nu viert.

Ik heb al enkele keren achter kandidaten gedanst en vond het altijd wel interessant om te zien hoe zo'n campagnejaar verloopt. Het begon een tijdje geleden te kriebelen, maar de stap is pas in februari effectief gezet....
In januari is mijn Pepe spijtig genoeg overleden en vanaf dan heb ik ook het idee.
'Waarom dromen uitstellen? Er gewoon voor gaan!!'..."



Shana:
"Mijn persvoorstelling is een manier om te laten zien wie ik ben, waarom ik het doe, mijn promomateriaal voor te stellen, net als mijn liedje en mijne getuige. Dat is overigens Steven Van Neck is (de Witten van POS)!

Mijn logo is getekend door Yordi Ringoir en verwijst naar het feit dat ik afgestudeerd ben in de haartooi. Dit beoefen ik ook nog regelmatig.😁"



Shana:
"Mijn voorbeeld Orendprinsjen zijn natuurlijk de vrouwen: Veronique en Evy!
Uiteindelijk blijft 'het prinsengebeuren' toch grotendeels een mannenzaak.
Zij konden echter perfect hun mannetje staan en lieten zien dat een vrouw ook een super prins kan zijn!"



Shana:
"Waarom ik zelf een goeie Arendprins zou zijn?
Ik ben er groot geworden en zit in een groep die gevestigd is op de Arend, waar ik fier lid van ben en die mij onvoorwaardelijk steunt!
Alles van Arendcarnaval zijn zaken waar ik naar uitkijk. Hopelijk kan ik de Arend als kandidaat positief op de kaart zetten en, zoals Henkens zei, laten we er 'een jaar zonder zever' van maken. Gewoon er met de 4 kandidaten een plezant jaar van maken...
Want uiteindelijk doen we het allemaal voor Onze Orend!"



Shana:
"Ik heb zoveel leuke herinneringen aan Arendcarnaval, maar wat ik zo fijn vind, is dat het allemaal 'samen vieren' is... Zoals de rondgang van de Orendse cafés, de tent, de optredens, de stoet...
Mijn persoonlijke topper?  Hoe AKV Eirg elk jaar samen van de stoet geniet en barbecuet. Echt één grote groep vrienden!

Wat misschien wel nog een grappige anekdote is is dat mijn nonkel, Filip Van der Borght, de eerste jeugdprins was van de Arend.
Zo zie je maar, dat ik er niet alleen 'Arends ben opgevoed' door voetbal en AKV Eirg, maar ook door mijn familie!"


Campagneliedje:



PROMO EN DATA

Shana:
"Nog enkele belangrijke datums zijn zaterdag 13 oktober 2018: mijn bal in de Sint-Annazaal en mijn eetfestijn op donderdag 1 november 2018 in de Heilig Hart kring.
Zoals je kan zien doen we het een beetje omgekeerd, maar ik ben nu eenmaal een vrouw.😉

Orendse groeten,
Shana ver Onze Orend 2019"


Promotiemateriaal:

- Pull €25 
- T-shirt €12,5 
- Polo op bestelling €15  
- Sticker klein €5
- Sticker groot €7


SFEERFOTO'S


 Reportage: ©Silke Hermans, ©Carnavalaalstkoentje & Team Shana!

• Foto's & Filmpje: ©Silke Hermans

1 opmerking: