Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

maandag 3 september 2018

Carnavalskantine Halle 13 geeft veelkleurig 'jaarprogramma' prijs!


HALLE 13 KOMT MET JAARPROGRAMMA!

Steve De Backer is de sterke man van het bedrijf SDB GROUP, best gekend van de 'Carnavalskantine Halle 13'.

Steve zorgde de jongste jaren ervoor dat de carnavalskantine een hippe & trendy ontmoetingsplaats voor carnavalisten en Aalstenaars werd en liet de zaak barsten van activiteiten...

Bovendien biedt hij ook een 'technische meerwaarde' met de verkoop van PU-foam en andere hulpmiddelen voor wagenbouwers aan zéér scherpe prijzen...

Wij zochten hem op en maakten kennis met het rijkgevulde (carnavals)jaarprogramma!


Het verhaal van Steve De Backer, de Aalsterse ondernemer, is terug opmerkelijk!

Na de vernieuwing en lancering van Halle 13 in 2015, zette hij ongeziene, ludieke en goed uitgedokterde promo acties voor de carnavalisten op de been, in en via de carnavalskantine.

In 2017 startte Steve het bedrijf ‘Go 4 Painting’ op, waarmee hij service en verfdiensten voor de carnavalsgroepen en particulieren verkocht.

GO 4 PAINTING

Steve:
"Ik heb deals gesloten met mijn leveranciers, zodat ik aan unieke fabrieksprijzen bv. PU-schuim kan leveren.
Daardoor bestellen nu al 80% van de groepen via mijn bedrijf.
Met zelfs klanten van buiten Aalst: Lede, Ninove, Asse, Opwijk, Wieze, ... tot Roeselare en Blankenberge toe.
Ik kan ook beschikken over een permanente voorraad en zoals je zelf al dikwijls zag, de weken voor carnaval, komen de groepen hier vaak nog in de late avond wat tape of schuim of ander 'gerief' kopen.

Al is het uiteraard makkelijker als ik op voorhand hun bestelling kan klaarzetten.
Maar ik kan meestal wel mensen 'uit de nood' helpen!
Sinds kort lanceerden we onze nieuwe folder: verfproducten met alle mogelijke kleuren voor de groepen, én... extra kortingen! Eveneens lasbaguetten, bits, lijm, verlengkabels...Rollen bruin papier, borstels... teveel om op te noemen. Een uitgebreid gamma voor élke carnavalist en vakman, particulier, doe-het-zelver..."ZALEN / KEUKEN

Steve:
"Zeker een aanrader zijn ook onze zalen!
Die stellen we ter beschikking voor (privé)feestjes, maar ook verjaardagen, eetfestijnen en fuiven van carnavalsgroepen! 

Op 1 september kon je al naar de 'Vedrom noor d'hallen Foif' van AKV 't Es Noig!

Kleine en grote zaal en buiten kun je ruimschoots parkeren in de buurt. Ook hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden, net als de zalen ter beschikking kunnen staan voor vergaderingen en zelfs dansrepetities, kort voor carnaval. Daarvoor neem je best op tijd contact op, want 'vol is vol'. Zo is de zaal nu al volgeboekt voor carnavalszondag 3 maart: liefst 7 groepen komen zich er kleden en klaarmaken voor de stoet!

Voor eetfestijnen hebben we een handige en volledig, volgens de normen uitgeruste en gekeurde keuken.
Dit jaar hebben diverse carnavalsgroepen terug geboekt bij ons en hun aantal is in stijgende lijn.
Vraag dus ruim op voorhand informatie, want we kunnen de accomodatie uiteraard maar één keer tegelijk verhuren."


TOURNEE GENERHALLE 13


Steve:
"Vanaf 5 september start onze nieuwe 'Tounée GénérHalle 13-actie' met iedere woensdag 8 jupilers aan 15 euro en dan krijgen de deelnemende groepen (AKV of Los) één stempel op hun spaarkaart.
Op de openingsavond doen we een Kick-Off met dubbele stempels!

Elke woensdag kun je verder sparen en tijdens de slotparty op woensdag 27 februari 2019, zijn er dubbele stempels én maken we in de vroege ochtend bekend wie de prijswinnaars worden!
Maar de 'strijd' om 1 volledige pallet Jupiler kan dus losbarsten!"


CARNAVALSBEURS


Steve:
"We maken dit jaar kennis met de 'Werkhalfeesten', waarvan de 21e Carnavalsbeurs het weekend inneemt. Voor élk wat wils, da's de bedoeling en daarvoor is geen inspanning teveel!
Maar we starten al op donderdag 20 september! Een Comedy-avond met lokaal, maar steengoed én bovendien bekend talent: Bert Kruismans en theater Aabazjoer in de zaal van Carnavalskantine Halle 13. Prijs? 5 euro. Vrijdag 21 september een Openluchtparty op het terrein achteraan de Carnavalswerkhallen me DJ'S Jos & Laplaz, maar ook DJ Wout (22u) en... Regi om 1u! Tickets? Basic VVK voor 10 euro, VIP Ticket voor 70 euro. Maar onze VIP's worden dan ook verwend!

Zaterdag 22 september en zondag 23 september: de Pompier/Uitgangswagen wedstrijd, rond de terreinen van de werkhallen. (inschrijven is verplicht, 0472/556187).
Iedere aanwezig Pompier/Uitgangswagen ontvangt zondagavond vanaf 19u een goody bag t.w.v. 40 euro en maakt kans op verschillende Cash & Natura Prijzen. Daarvan 5 'grote' prijzen. De 1e prijs is voor 250 euro 'technisch materiaal'!
Nog een fotoshoot met Jos Depryck (vereeuwigd in het album Pompiers Van Aalst).
Verder ook WAF (Team Alosta) die de buitenmuren van de werkhallen opnieuw prachtig zal aankleden met graffiti-kunstwerken

Op zaterdag en zondag is er ook de Carnavalbeurs zelf in de zaal van de kantine + rond en in de werkhallen, telkens vanaf 13u tot 20u, met tal van optredens (inkom is gratis)
Op zaterdag komt Sam Gooris vanaf 17u. Op zondag Prozak, De Draeckenieren, Ewa Bekost en andere (ook de Prinsengarde en de Prinsencaemere).
Op zondag is er ook in de late namiddag het officieel gedeelte, met optredens van de kandidaten-Prins Arend en stad , Prins Alex en met de lintoverhandiging aan de kandidaten-Prins 2019 voor Prins Carnaval. Ook terug Live Streaming via Goeiedagradio/Oilsjt Mjoezik."


MALSJANS BIER


Steve:
"Op de carnavalsbeurs presenteren we iedere bezoeker een proevertje van ons Malsjans Bier.
Het bier kreeg zeer lovende kritiek en is een blijvertje. Ook dit jaar dus, kun je het naar hartelust bestellen.
Maar naast het gewone bier, hebben we ook 'Malsjans Deluxe': een exclusief bier en als absolute meerwaarde, de Malsjans Ltd. Edition!
Een groen bier dat exclusief is en bier is in flessen van anderhalve liter. Op is op! Je krijgt er wel een reuzelintje bij.
 

Er is terug het luxeblad voor de verzamelaars: 8 lintjes voor 10 euro.
En tenslotte kun je op de carnavalsbeurs je bod uitbrengen op één fles van 4,5 liter!
Voor wie Malsjans heeft: vanaf de carnavalsbeurs, mag je je Malsjans indienen voor de Groeite Malsjans Proisoitroikink 2019!"


WATCH PARTY


Steve:
"De Oilsjterse Politieke Watchparty van zondag 30 september, zal een debat worden, dat we zeer verstaanbaar gaan brengen voor iedereen, waarbij verschillende onderwerpen worden uitgelicht door de politiekers + een 'Open Vragenronde' voor het aanwezige publiek (iedereen van harte welkom uiteraard).
Kopstukken debat, sterke mannen & vrouwen debat, politieke carnavalisten en... de Nieuwkomers in de politiek. Bovendien zal het live uitgezonden worden op Goeiedag Radio en opgenomen door TV Oost. Een unieke kans dus voor de politici! De afwezigen zullen ongelijk hebben."


OKTOBER

Steve:
"Op 14 oktober, verkiezingszondag, zijn we open vanaf 10u. Met een Aperitiefconcert in muzikaal gezelschap van De Foef, een tapasbar,  cava en het volgen van de eerste uitslagen in de namiddag..."


Steve:
"De Win For Life-Party is toe aan z'n 3e editie.
Een fuif voor + 18 jaar. dat is nu eenmaal de wetgeving. Ieder uur worden er Win For Life-kraslotjes in de zaal afgeschoten, méér dan 3000 in totaal!
Ieder inkom ticket = 1 Win For Life-krasbiljet
Bij iedere drankkaart ontvang je ook 1 of meerdere kraslotjes. Is.m. de Nationale Loterij, Stadsradio Goeiedag & Go 4 Painting & Hamburgers Kjell & Petra.
Met al zeker DJ Laplaz en DJ Jos... Tal van optredens, met de (kandidaten)-(Arend)-Prins."


NOVEMBER

Steve:
"Op zondag 4 november komt Sint-Maarten langs. De kindjes kunnen zich gratis inschrijven, maar volzet is volzet. Guy Walgraef presenteert, met ook Ambi Dance en unplugged BaMaBa. De mama's en papa's zijn dus eveneens meer dan welkom!

Op 17 november is er een Tiroler Avond: met Heidi Schneider + een Belgische Tiroler Band. De avond is i.s.m. De Zwiejtollekes en om de sfeer compleet te maken serveert men apfelstrudel en geven we bier in stenen potten!"

DECEMBER


Steve:
"December starten we met een indoor rommelmarkt op 2 december. 
Verder nog fuiven van De Zwiejtzoel'n, Mismiejsterd en De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet.
Met op zaterdag 29 december de 4e Prins Kantine Verkiezing! Wie volgt Prinsen Jona, Katjes en Clippel op?
Een vaste opdracht, een bonus opdracht, de zjiever opdracht en een dorstige opdracht... Uniek concept met voor de winnaar een waardebon van Liebaut van liefst 200 euro + een heleboel 'naturaprijzen'!"


OP NAAR CARNAVAL 2019


Steve:
"Oilsjt Mjoezik brengt terug de live op maandag!
In dat concept, sluiten we nu ook af met een heuse live-band!
Op vrijdag 11 januari volgt ook 2 Kameraden, 2 Vaten.
We voorzien voor élke kandidaat-Prins en z'n entourage een gratis vat, dankzij Inbev. Uiteraard is iedereen welkom voor alweer een superfeestje!
Verder zijn er nog een pak toffe activiteiten, zoals ook de 4e '2 Daugse van het Voil Jeanettengerief' door OLG Smabollen Mé Pikkels op zaterdag 19 en zondag 20 januari.
En de carnavalsgroepen? Die kunnen hun dans repeteren, met een maximum van 1 tot anderhalf uur per groep (en enkel op afspraak).

Vanaf 1 februari houden we onze '30 days off Halle 13', met élke dag wel activiteiten...
Jawel, ook dit jaar liefst 5 halve liters party's, met 5 unieke 'aparte' carnavalsglazen. De laatste 5 vrijdagen voor carnaval!
Optredens van 5 verschillende bands, met onder meer De Romingo's, De Fleksies, Porteplum..."Steve:
"Op zaterdag 23 februari, organiseren we onze eerste 'Nacht van de Carnavalsdopen', met paster Peter en diverse acties...
De laatste week zal puur ambiance worden!!
Met nu al vast: dinsdag 26 februari komen we meer te weten over het 'Oilsjterse Weerbericht', op woensdag dan de slotparty van Tournée GénérHalle 13, op 28 februari 'Crazy Zatten Donderdag': een gigantisch aantal optredens en boterkoeken in de ochtend.

Carnaval zelf zijn we de zondag uiteraard open met 'Kommen Eten' na de stoet, waarvoor men zich ten gepaste tijde kan inschrijven, op maandag komt LDVD langs! De groep zorgt voor een heleboel fun, door een oude traditie nieuw leven in te blazen (doorwinterde carnavalisten kennen vast nog wel hun feestjes tijdens de vorming).
En zo komen we na carnaval terecht in het voorjaar... Ook dan staan er al activiteiten op til, zoals de Malsjans Proisoitroikink uiteraard...

Iedereen dus van harte welkom in Carnavalskantine Halle 13!"


Facebookpagina? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten