Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 14 december 2018

Aalst Carnaval 2019 - Verdien je plaatsje op het Ros Balatum via een talentenjacht!


AALST ZOEKT 4 HEEMSKINDEREN

Verover dé ultieme plek tijdens de carnavalsstoet: bovenop het Ros Balatum! 

Net als de vorige jaren gaat de stad Aalst op zoek naar 4 heemskinderen via een wedstrijd.
Dit jaar gebeurt dat via een heuse 'talentenjacht'!


Op zaterdag 19 januari, tijdens de 'Kinjerfoif' van afscheidsnemend Prins Alex in het Forum, kun je tonen wat je in je mars hebt!

Het bal loopt van 15 tot 18 uur (gratis inkom)

Ouders van kinderen tussen 9 en 13 jaar (opgelet: geboortejaren 2006, 2007, 2008, 2009 & 2010), kunnen inschrijven via het inschrijvingsformulier en dit tot 17 januari 2019.
Bij de inschrijving deel je mee met welk talent jij op het podium aan de slag gaat. Liedjes zingen, tekentalent tonen, turnen, of iets gekkers… alles kan!


Het aanwezige publiek mag de 4 winnaars kiezen die het Ros Balatum mogen bestijgen tijdens carnavalszondag 3 maart  & carnavalsmaandag 4 maart 2019. Dus, 'supporters zijn toegelaten'!

Véél succes!


Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Ros Balatum 2018

Bron: Stad Aalst, KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten