Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 30 april 2018

Aalst Carnaval - Ludieke Ruilbeurs en Carnavalsveiling 2018


CARNAVALSRUILBEURS - EN VEILING 2018

Eén keer per jaar zorgt Bart Marcoen voor de organisatie én presentatie van een aloude traditie: de carnavalsruilbeurs- en veiling!

Unieke en vooral ludieke gebeurtenis, met vaak verrassende resultaten en leuke gadgets die van eigenaar verander(d)en. Carnavalskantine Halle 13 was op zondag 29 april 'the place-to-be'!

Veilingmeester Bart Marcoen liet de aanwezige bieders beslissen of er gestart werd met de roze of de blauwe veiling.
Er werd besloten om met de blauwe veiling van start te gaan...



Van de opbrengt gaat steeds een deeltje naar het goede doel.

Dit keer het Malsjans Kommitoit.
Zodoende komt het ten goede van de carnavalisten zelf!


Reporter blog & lijsten: Yves Van den Berghe!
Foto's: Carnavalskantine Halle 13!

OPBRENGSTEN

-> TIP: KLIK op de fotolijst voor 'duidelijkere weergave'!

BLAUWE VEILING


ROZE VEILING

Anekdote: voor het item van de Blaa Biskoppen heeft veilingmeester Bart Marcoen ook zelf meegeboden. Helaas voor hem heeft zijn bod het niet gehaald.


• Volgende carnavalsveiling? 2019!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten