Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 21 juni 2018

Aalst Carnaval 2019 - Massi beloont eters met unieke lintje op eetfestijn en... toont zijn goed hart met buttons 'tegen kanker'!


Massi:
"Drukke tijden, maar het blijft een supertoffe ervaring om kandidaat te zijn...
Elk weekend kom ik met plezier naar de activiteiten, maar volgend weekend is toch wel even iets 'anders'....
Ik nodig iedereen uit op mijn eetfestijn op 23 en 24 juni in IBSO De Horizon.

De voorbereidingen zijn op volle toeren om er een fantastische tweedaagse van te maken.
Wil je degusteren van een Italiaans buffet, kom dan zeker even langs.

Je zult kunnen genieten van mijn tapasbord als starter, twee te degusteren hoofdgerechten, 'zacht gegaarde en gekruide zalm met tagliatelle' en mijn vermaarde 'salt'n bocca van kip met krielaardappeltjes. Als zoete afsluiter een echte tiramisu en voor de kindjes toveren we kipfilet met appelmoes en krielpatatjes als menu op tafel. 

Het Massi-team zal u gewoon culinair verwennen!"


⚽️⚽️ Op zaterdag live de voetbal te volgen ⚽️⚽️
🎪Voor de kinderen een kinderdorp 🎪
🔴'Team Red' verwelkomt jullie met een groet en een lach🔴
   Iedereen dus meer dan welkom  

GADGET - HET LINTJE


Massi:
"Zoals beloofd zijn hier mijn eerste 'gadgets van Massi'!
Het lintje wordt gegeven aan elke eter die langs komt op mijn eetfestijn. In totaal zijn er 900 stuks voorzien...
Wie er eentje wil, méér dan welkom!"


GADGET - LEVENSLOOP BUTTON


Massi:
"De buttons zijn ter attentie van de Levensloop en Kom Op Tegen Kanker.
Eentje kost 2,5 euro, voor de 4 buttons samen is het 9 euro.
Deze zijn vanaf het eetfestijn te verkrijgen, samen met de andere gadgets voor deze 2 organisaties die zich inzetten in de strijd tegen kanker...
We hopen vooral een mooi bedrag te kunnen inzamelen!

In dit 'Massi-jaar', mogen alle carnavalisten en groepen op mij rekenen!
Maar ook deze goede doelen gaan we zéker niet vergeten de aandacht te geven die ze verdienen...
Wekelijks erop uit trekken met mijn campagneteam en supporters...
Maar nu is het aan jullie, het grote publiek, om lekker te komen eten op mijn eetfestijn en als het even kan, ook een kleine bijdrage te geven in de strijd tegen kanker.

Met de groeten van uw Kandidoot, Massi..."Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & Team Massi

De voorstelling van Kandidat-Prins Massi: KLIK

• Foto's: ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten