Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 30 januari 2021

Aalst Carnaval 2021 - De Zwisjelmoizen laten je zelf de 'Pop verbranden'! Onze blog geeft extra voordeel!

GIËN POEPVERBRANDING?! DE ZWISJELMOIZEN BIEDEN PERSPECTIEF!

'Zelfbaa (giën) poepverbranding pakket'

De vorige jaren verrasten De Zwisjelmoizen jaar na jaar met creatieve, vaak politiek getinte onderwerpen...
Dit jaar bieden ze een 'oplossing' voor wie carnaval én de Popverbranding niet wil missen!

Dieter (woordvoerder):
"Had je net zonnepanelen op je dak gelegd? Spijtig. Had je net zin in Jonagolds, maar zijn ze niet aangevuld? Spijtig. Maar een jaar zonder popverbranding? Dat is niet te harden!
AKV De Zwisjelmoizen brengt echter perspectief! Met het 'zelfbaa (giën) poepverbranding pakket', gecombineerd met een online-event brengen we de popverbranding tot in de huiskamer van elke Aalstenaar!
En dit in professionele samenwerking met FabLab Factory.

Via shop.zwisjelmoizen.be bieden we een zelfbouwpakket aan. Op 16 februari om 21u kun je er samen met je knuffelcontact van genieten.
Via het event op onze Facebookpagina, brengen we aangepaste muziek en live-beelden vanuit de Aalsterse huiskamers.
Een lach en een traan, voor minder gaan we niet. Hét ideale cadeau voor al je carnavalsvrienden die vastelauved zullen moeten missen.

Meer nog, wie zijn carnavalspop het meest carnavalesk inkleurt of aankleedt, op een duidelijk zichtbare plaats omhoog hangt én er ons een foto van bezorgt, kan zijn gewicht in kg winnen in aantal flesjes bier van Brewing Rebels! (vb. 75kg = 75 flesjes bier)"

Dieter:
"Ons uniek ontwerp is een echt verzamelobject geworden.
Het bestaat in 3 formaten: een klein formaat om bijvoorbeeld omhoog te hangen in de auto, het standaard formaat dat recht kan staan of omhoog gehangen kan worden aan het vensterraam en het XXL-formaat (beperkte oplage) van 110 cm hoog. Je kan zelfs kiezen voor een gepersonaliseerde versie!

Daar komen nog onze leuke 'virusbeest-onderleggers' bij!! Die koop je 2 (+ 1 extra)! Dat extraatje, dat... krijg je niet 'letterlijk'.
Daarmee doneer je 1 'coronabeest-onderlegger' vér op den brandstapel die de Voil Jeanet in brand steekt.
Je bijdrage aan 'de coronabeest & -poepverbranding', is te volgen op ‘t iëste groeite onlaain Giën Verbrandink-evenement op doisendag 16 febrewoore om negen ier mé laaif conseirs van Hendrik Daelman en Guy Walgraef & nen dj-set van de Kaffeboys!
Te volgen via de FB-pagina van De Zwisjelmoizen!

Alles is te bestellen via onze online shop (en wordt professioneel aan huis geleverd) of vanaf 2 februari te koop bij carnavalswinkel Liebaut.

Carnavaleske groeten,
De Zwisjelmoizen."
GEGARANDEERD PLEZIER!

Wat krijg je dus:

• A eigen poep en a stiksken Vastelauved in a kot!
• 100% Zwisjelmoizenfabrikoot (brandt 90% effectiever as Melkmoilenfabrikoot).
• Inclusief ‘t iëste groeite onlaain Giën Verbrandink-evenement op doisendag 16 febrewoore Bestel rap a zelfbaa (giën)poepverbranding pakket in de webshop of koeip et (vanaf 2 febrewoore) boi Liebaut.
• Beiter as ’t origineil? Da kaan ni! Mor me a zelfbaa (giën) poepverbrandingspakket en ’t iëste groeite onlaain Giën Verbranding-evenement stoje er na binsjt de daugen ni miër alliën veer!

!!! Lezers van deze carnavalsblog krijgen korting met de code KOENTJE

#tesaumendeervastelauved2021

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV De Zwisjelmoizen

Foto's: ©Hans Stieperaere & ©AKV De Zwisjelmoizen

De Zwisjelmoizen hun webshop?: KLIK


Geen opmerkingen:

Een reactie posten