Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 25 augustus 2019

Bloemencorso Blankenberge 2019 - 'Sea The Music': Possensje, De Postirkes en... John Woolley schitterden


AALST FLEURT OOK DIT JAAR CORSO OP!

AKV Possensje & OLG De Postirkes bouwden 3 wagens voor het bloemencorso!

De zon zorgde dat de kleurenpracht nog beter tot zijn recht kwam...Maar ook de bekende Aalsterse zanger John Woolley was present...

-> POSSENSJE

Sinds april / mei reeds was AKV Possensje iedere woensdag in de Aalsterse carnavalswerkhallen in de weer om hun corsowagens op te bouwen.

• 'The Andrews Sisters'
(met als dansgroep Dance NRGY Blankenberge)


• 'All I Want For Christmas is You'
(met als dansgroep Dance Passion Ruddervoorde)


-> DE POSTIRKES

Sinds dit jaar neemt ook OLG De Postirkes deel aan het corso!

• 'Hard Rock Cafe Blankenberge'
(met als dansgroep Paso Doble Blankenberge)


-> JOHN WOOLLEY BIJ WONDERLAND

10 jaar Corsogroep Wonderland!

Perfecte eyecatcher voor het Blankenbergse Bloemencorso werd de liveact van John Woolley!

• 'Schlagers'


Reportage & foto's & filmpje: ©Carnavalaalstkoentje & ©Silke Hermans


-> De uitslag: KLIK
-> Zondags Bezoek, het corso: KLIK
-> Zaterdags Bezoek aan Possensje en De Postirkes? KLIK
-> Vrijdags Bezoek aan Possensje en De Postirkes? KLIK
-> Voorstelling Thema corso 2019? KLIK

Filmmontage Volledige Corso?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten