Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 14 november 2021

Aalst Carnaval 2022 - SomatiFIE steunt al 10 jaar de Aalsterse carnavalsgroepen!

TIEN JAAR SAMENWERKING TUSSEN SOMATIFIE EN DE CARNAVALSWERELD

Voor het tiende jaar organiseert Carnavalist Tot In De Kist vzw, in samenwerking met SomatiFIE uit Erembodegem, de jaarlijkse controle van de brandblussers.

Dankzij SomatiFIE, reeds een decennium trouwe partner, gebeurt het werken in de hallen én het rijden van de stoet op een veiligere manier.

Carnavalist Tot In De Kist vzw:
"Het was Prins Carnaval Kristof Devos die destijds de contacten legde met SomatiFIE.
Zij schonken een aantal brandblussers aan de carnavalsgroepen.
Via de koepel Carnavalist Tot In De Kist vzw, groeide die samenwerking uit tot de jaarlijkse controle van brandblussers: deels gratis, deels aan sterk verminderde prijzen.
Blussers die niet meer voldoen, worden steevast vervangen.

Een kleine rekensom leerde ons dat op 15 november 2021, bij de volgende keuring in de werkhallen, de 2000e brandblusser nagekeken wordt.
Tijd dus om onze enorme en oprechte dankbaarheid te tonen en aandacht te geven aan de firma SomatiFIE..."


Archiefbeelden blog:


Carnavalist Tot In De Kist vzw:
"Het was de bedoeling om dit met de nodige luister en een receptie te vieren.
De slechter wordende coronacijfers nopen ons echter deze receptie achterwege te laten.

Toch zal Carnavalist Tot In De Kist vzw samen met Oilsjt Mjoezik in januari, tijdens de wekelijkse live uitzending vanuit CC De Werf, SomatiFIE in de bloemen zetten.
Ook de stad zal, via de carnavalsbrochure, dankbaar terugblikken op de 2000e keuring.

Als vzw zijn we de spreekbuis van de carnavalsgroepen en kunnen dus vanuit de carnavalswereld alleen maar “nen dikke merci” zeggen aan het bedrijf SomatiFIE! MERCI!!!"

Artikel / Interview: ©Carnavalist Tot In De Kist vzw i.s.m. ©Carnavalaalstkoentje & ©AjoinPedia

Foto's: ©AjoinPedia, ©CTIDK vzw, ©Carnavalaalstkoentje & ©Patrick De Boeck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten