Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 23 augustus 2019

Dertigjarig AKV Possensje brengt boek 'Dertig Stoeten' uit! Teken vanaf nu in!


BOEK DERTIG STOETEN

AKV Possensje brengt drie decennia carnaval in beeld!

Het prachtige verhaal over een schitterende carnavalsgroep...


Zoals we schreven in ons artikel 'Jubileum 30 jaar AKV Possensje – 3 decennia Carnavalsplezier!', startte het verhaal met de naamkeuze en de fusie van 2 losse groepjes.

Daarna groeide het uit tot AKV Possensje, één van de smaakmakers bij de grote groepen, waar men zich jaar naar jaar ten volle inzet voor een schitterend gebracht thema.
Possensje haalde nu al 15 jaar na elkaar de top 4.DERTIG JAAR TE BOEK!

Dertig stoeten van Possensje... Dat levert zoveel verhalen op, dat men die wel moest neerpennen om te bewaren voor het nageslacht.

Het boek 'Dertig Stoeten' is een uitgave van AKV Possensje bij uitgeverij Flying Pencil!

Het telt méér dan 200 pagina’s, heeft een harde kaft, is volledig in kleur en is gedrukt op maco papier. Alles in een éénmalige oplage van 500 stuks, met een kostprijs van €29.
Maar, je kunt intekenen en dan is de kostprijs slechts €25.


• Geïnteresseerd?
-> Stap 1: KLIK eerst op het DOCS document en vul uw gegevens in!
-> Stap 2:Overschrijven kan via volgend rekeningnummer: 
BE74 9733 7011 0507 (BIC:  ARSPBE22)
Met duidelijke vermelding van uw naam en e-mailadres!


-> Info? tom.casteur@telenet.be

2e zege, 1e bij de Grote Groepen, POS 2006:


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV Possensje

Foto: POS 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten