Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 23 augustus 2019

Dertigjarig AKV Possensje brengt boek 'Dertig Stoeten' uit! Teken vanaf nu in!


BOEK DERTIG STOETEN

AKV Possensje brengt drie decennia carnaval in beeld!

Het prachtige verhaal over een schitterende carnavalsgroep...


Zoals we schreven in ons artikel 'Jubileum 30 jaar AKV Possensje – 3 decennia Carnavalsplezier!', startte het verhaal met de naamkeuze en de fusie van 2 losse groepjes.

Daarna groeide het uit tot AKV Possensje, één van de smaakmakers bij de grote groepen, waar men zich jaar naar jaar ten volle inzet voor een schitterend gebracht thema.
Possensje haalde nu al 15 jaar na elkaar de top 4.



DERTIG JAAR TE BOEK!

Dertig stoeten van Possensje... Dat levert zoveel verhalen op, dat men die wel moest neerpennen om te bewaren voor het nageslacht.

Het boek 'Dertig Stoeten' is een uitgave van AKV Possensje bij uitgeverij Flying Pencil!

Het telt méér dan 200 pagina’s, heeft een harde kaft, is volledig in kleur en is gedrukt op maco papier. Alles in een éénmalige oplage van 500 stuks, met een kostprijs van €29.
Maar, je kunt intekenen en dan is de kostprijs slechts €25.


• Geïnteresseerd?
-> Stap 1: KLIK eerst op het DOCS document en vul uw gegevens in!
-> Stap 2:Overschrijven kan via volgend rekeningnummer: 
BE74 9733 7011 0507 (BIC:  ARSPBE22)
Met duidelijke vermelding van uw naam en e-mailadres!


-> Info? tom.casteur@telenet.be

2e zege, 1e bij de Grote Groepen, POS 2006:


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV Possensje

Foto: POS 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten