Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 26 oktober 2019

Aalst Carnaval 2020 - De 2 kandidaten-Prins kregen hun officiële lint!


OFFICIEEL KANDIDAAT

Aalst Carnaval kiest op zaterdag 25 januari zijn nieuwe prins...
Zaterdag 26 oktober, kregen de 2 kandidaten Werner en Yvan hun lint!

Het waren burgemeester Christoph D'Haese en voorzitter van de Adviesraad Feestcomité Dirk Verleysen, die het lint overhandigden. En eerst ook wat vragen stelden...



Vanaf nu kunnen ze ook overal waar ze komen, kenbaar maken dat de stad hen ziet als officiële kandidaten-Prins 2020!

Bij hun inschrijving hadden ze de 'juiste papieren'... Dus hun fans mogen zich opmaken voor nog een kleine 3 maand stevig campagne voeren en als apotheose ongetwijfeld 2 bijzonder sterke verkiezingsshows.


Werner Kinoo en Yvan De Boitselier zijn ervaren carnavalisten die élk hun redenen hebben om ervan te dromen om de 68e Oilsjterse Prinsj Carnaval te worden!

In de laatste rechte lijn naar de Prinsenverkiezing, mogen deze heren overal tonen dat ze Aalst positief en vol overtuiging kunnen vertegenwoordigen!

-> Meer weten over kandidaat Werner Kinoo?
• Lees ons uitgebreid interview: KLIK

-> Meer weten over kandidaat Yvan De Boitselier?
• Lees ons uitgebreid interview: KLIK

We wensen hen beiden véél succes toe...


Reportage & foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje & Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten