Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zaterdag 26 oktober 2019

Aalst Carnaval 2020 - De 2 kandidaten-Prins kregen hun officiële lint!


OFFICIEEL KANDIDAAT

Aalst Carnaval kiest op zaterdag 25 januari zijn nieuwe prins...
Zaterdag 26 oktober, kregen de 2 kandidaten Werner en Yvan hun lint!

Het waren burgemeester Christoph D'Haese en voorzitter van de Adviesraad Feestcomité Dirk Verleysen, die het lint overhandigden. En eerst ook wat vragen stelden...Vanaf nu kunnen ze ook overal waar ze komen, kenbaar maken dat de stad hen ziet als officiële kandidaten-Prins 2020!

Bij hun inschrijving hadden ze de 'juiste papieren'... Dus hun fans mogen zich opmaken voor nog een kleine 3 maand stevig campagne voeren en als apotheose ongetwijfeld 2 bijzonder sterke verkiezingsshows.


Werner Kinoo en Yvan De Boitselier zijn ervaren carnavalisten die élk hun redenen hebben om ervan te dromen om de 68e Oilsjterse Prinsj Carnaval te worden!

In de laatste rechte lijn naar de Prinsenverkiezing, mogen deze heren overal tonen dat ze Aalst positief en vol overtuiging kunnen vertegenwoordigen!

-> Meer weten over kandidaat Werner Kinoo?
• Lees ons uitgebreid interview: KLIK

-> Meer weten over kandidaat Yvan De Boitselier?
• Lees ons uitgebreid interview: KLIK

We wensen hen beiden véél succes toe...


Reportage & foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje & Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten