Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 12 maart 2020

Arendcarnaval 2020 - Prinsverkiezing & Arendcarnaval gaan niét door op voorziene data!


De 3 kandidaten-Arendprins 2020

ARENDSE VERKIEZING & -CARNAVAL NIET OP VOORZIENE DATA

Arendbestuur neemt spijtige, maar noodzakelijke beslissing!

Met een korte mededeling gaf het Arendse bestuur mee dat de verkiezing van de 39e Arendse Prins en het 40e Arendcarnaval alvast (voorlopig) niet kan doorgaan...


Kristof Roelandt:
"Beste Arendse vrienden en sympathisanten,

Het Arendbestuur heeft na onderling overleg beslist om de prinsenverkiezing van 21 maart niet te laten doorgaan en dit door de coronadreiging.
We zoeken een nieuwe datum, maar kunnen hier nog geen uitsluitsel over bieden.
De verkochte toegangskaarten blijven natuurlijk geldig .

We kunnen dan ook al stellen dat het Arendse carnavalsweekend eveneens op een andere datum zal plaats vinden (oorspronkelijk gepland van 10 tot 12 april, het paasweekend).

Het bestuur gaat samen met de kandidaten van 2020 de mogelijkheden bekijken welke datums eventueel mogelijk zijn voor de organisatie van zowel de Arendse prinsenverkiezing, als Arendcarnaval.

De voorzitter..."


*edit*

Na overleg nam het bestuur de beslissing om, gezien de gezondheidscrisis nog lang niet voorbij is in de zomer van 2020, het Arendse carnaval voor (minstens) een jaartje over te slaan.
Het spreekt vanzelf dat de kandidaturen verlengd worden, tot de volgende Arendse verkiezing...


Sfeerbeelden: Arendse verkiezing, Arendcarnaval en 'Sfeer in de tent' 2019!
Bram Bassleer werd de 38e Arendprins!
En 'heerst' over zijn 'woik'


Foto's: ©Silke Hermans,©Patrick de Boeck & ©Hans Stieperaere

-> De lintoverhandiging tijdens de Jaarmarkt (augustus 2019): KLIK

Wie is Debbie? Verslag Campagnebal Debbie: KLIK 
Wie is Kiki? Verslag Campagnebal Kiki: KLIK  
Wie is Jordy? Verslag Campagnebal Jordy: KLIK
Afscheidsbal Prins Bram: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten