Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 20 maart 2019

Aalst Carnaval 2019 - Feesteditie 15 jaar WieWerEt: Prijsuitreiking met gelukkige winnaars!


15 jaar WieWerEt: Feesteditie!

Tijdens de prijsuitreiking van WieWerEt op vrijdag 15 maart in Bowling The New Cat op het Vredeplein, werden onder de aanwezigen heel wat prijzen weggegeven.

Deelnemen kon tot de avond zelf nog!

Silke Hermans was ter plaatse...


15 jaar WieWerEt : Feesteditie met verdiende winnares

Gedurende 14 jaar was WieWerEt dé pronostiek waarbij iedereen een gokje kon wagen over wie op het podium komt te staan bij de kleine, de middelgrote en de grote groepen na de stoet.

Maar voor de 15e editie heeft Oilsjt Mjoezik de invulling rond WieWerEt iets anders ingevuld.
Deze keer was het concept opgebouwd rond wie de winnaar ging worden van de €1.000,- op een spaarboekje van Argenta Schepens. Rond dit thema staken de medewerkers van Oilsjt Mjoezik een volledig avondprogramma in elkaar met wedstrijdjes en optredens.



Verblijf

Tijdens het avondprogramma schonken we ook nog een verblijf weg in Andalusië voor een week in Casa Sarandy. Deze prijs werd gewonnen door Tanja De Moor.


Voorrondes

Drie voorrondes met kandidaten die door een onschuldige hand werden getrokken, en dan op het podium het beste van zichzelf gaven in een kennis- en praktische proef. 
De drie winnaars mochten op het einde van de finale strijden voor de drie hoofdprijzen.


WieWerEt ? Wie van de 3 wint er €1.000,- ?

De finale was zeer spannend. Sam Van Cauter was de eerste afvaller na de kennisproef en kaapte de derde prijs (een reischeque twv €500, geschonken door Reizen De Lathauwer) weg.


Winnaar 3e prijs, Sam Van Cauter!


Spannende Finale!

Tijdens de praktische proef moest Martine Strens de duimen leggen voor onze grote winnares Joyce Fruythof...


Martine hield er wel een reuze LED TV van 65” (geschonken door Elektrostock) aan over!

Winnaar 2e prijs, Martine Strens!


Hoofdprijs

Joyce werd de grote winnares en mocht de hoofdprijs van €1.000,- in ontvangst nemen!

Winnaar 1e prijs, Joyce Fruythof!


Aan alle winnaars een dikke proficiat.

Oilsjt Mjoeizk beloofde al om voor 2020 zeker een vervolg te breien aan deze prachtige avond!

Tussen de rondes door waren er optredens: bekende en minder bekende Oilsjteneers gaven nog eens het beste van zichzelf.

De 2 kandidaten Prins Carnaval 2020, Werner en Yvan, kandidaat prins 2022 Ivo en ook onze prinsen Alex en huidige prins Bart De Meyst entertainden het publiek...


Reportage: Silke Hermans, Carnavalaalstkoentje i.s.m. WieWerEt

Foto's: ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten