Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 3 februari 2021

Aalst Carnaval 2021 - De Toerenbiejoekes lanceren 2 prachtige 'Carnavalsdoeboeken'

GIËN CARNAVAL?! DE TOERENBIEJOEKES BIEDEN CARNAVALSPLEZIER!

'Carnavalsdoeboeken voor groot en klein!'

Al 4 decennia zijn De Toerenbiejoekes een smaakmaker in de stoet.
Dit jaar bieden ze dé 'oplossing' voor wie carnaval mist en zich niet wil vervelen!


Mieke (voorzitter):
"Wij lanceren onze eerste 'Carnavalsdoeboeken'!
Die bestaan in 2 versies: eentje voor de volwassenen en eentje voor de kids.
Tussen "het idee" (eerste lockdown) en het eindresultaat (carnaval 2021), kroop er veel werk en tijd. 😉

Het werden 2 selfmade-doeboeken vol speelplezier!
Met o.a. sudoku's, tectonics, kruiswoordraadsels, een doolhof, kleurplaten, puzzels en ook kennisquizzen over Aalst en Aalst Carnaval,...
Ben je klaar met alle puzzels en kleurplaten? Voor de kids hebben we in het midden een leuk spelletje (met bijhorende opdrachten) voorzien: ‘Wie wint de stoet?’

Voor een aantal puzzels werden achteraan icoontjes toegevoegd die je kunt uitknippen, om zo de puzzels gemakkelijker op te lossen.
De oplossingen van de puzzels zijn online terug te vinden via de QR-code achteraan het boekje, of via de facebookpagina ..."


Mieke:
"De kostprijs voor zoveel fun, bedraagt €12,50 per boek.
Deze zijn verkrijgbaar via de online-shop of bij de leden. Eventuele andere verkooppunten worden nog meegedeeld.

Op die manier willen wij iedereen uren plezier bezorgen in deze carnavalsperiode.
Het is onze bijdrage om 'Carnaval in ons kot' plezant te maken.
We kozen voor een kwaliteitsbijdrage, waarvan het resultaat mag gezien worden!
Uiteraard zal een uniek lintje niet ontbreken.
I.s.m. café Dug Out worden de boekjes coronaproof aan huis geleverd...

Véél plezier!

Groeten van AKV De Toerenbiejoekes."Artikel: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV De Toerenbiejoekes

Foto's: ©Cris De Wolf & ©AKV De Toerenbiejoekes

De Toerenbiejoekes hun webshop?: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten