Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zaterdag 1 december 2018

Prins Kantine 2019: Kandidaat Steve bewijst met zijn 'campagnebaaleken' dat kameraadschap dé sleutel is van carnaval!


PRINS KANTINE 2019: OOK HIER EEN CAMPAGNEBAL!

Op zaterdag 29 december is er de 4e Prins Kantine Verkiezing!
Wie volgt Prinsen Jona, Katjes en Clippel op?

Met tussenin nog het afscheidsbal van Prins Kantine 2018, De Clippel op 22 december én...
Er was ook Steve, 1 van de 4 kandidaten dit jaar, die zowaar een campagnebaaleken organiseerde op vrijdag 30 november in Halle 13!


Silke bezorgde ons de foto's...


Steve:
"Ik heb me enorm geamuseerd, veel vrienden terug gezien die ik niet wekelijks of maandelijks zie. Familie ook.
Ik was er wat van aangedaan dat ik zo'n goede kameraden heb, zowel voor de hulp, als de avond zelf.
Het is ook niet de gewoonte dat er zo iets wordt gedaan voor de ‘titel’ van prins kantine, maar waarom eens niet gek doen?
Ook zonder geld er in te steken, kan je leuke dingen organiseren en meemaken.

Ik heb er echt elk uur van genoten en kan iedereen niet genoeg bedanken. Het draait dan ook minstens evenveel om kameraadschap en de weg er naar toe dan het eindresultaat
Super! Bedankt aan iedereen die er was en dit mogelijk maakte! Ja er was aardig wat volk. Dat deed mij wel enorm goed.
En voor Prins Kantine: nu aftellen naar de verkiezing..."


SFEERFOTO'S


BIERPONG

Een toffe bierpong ging het bal vooraf.

Het doel van Bierpong is om een balletje over tafel in één van de bekers van de tegenstanders te gooien. Lukt dit, dan moet de speler van het andere team die op dat moment aan de beurt is deze beker leeg drinken. Het team dat als eerste alle bekers van de tegenstander heeft geraakt, wint het spel... Plezier gegarandeerd!


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten