Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 22 december 2019

CD-seizoen 2019-2020 - USB Ewa Bekost: 'Stekter Hans In'


VOLUME 4

Het drietal Kris, Stijn en Tjen, stelden hun 4e muzikale project voor! Als Ewa Bekost hebben ze al flink wat naambekendheid...

Kortom: 1x ex-LDVD, 1x LDVD en 1x LOD, bliezen 3 jaar geleden de carnavalswereld met verstomming met hun schitterende eerste USB!

'Stekt Er Em In' uit 2017 moesten we in 2018 vervangen door 'Stekt Ze D'Er In', want er werden niet één, maar twee USB-sticks geboren als opvolgers...
En nummer 3 bleek 'Onlaain' en... gratis te downloaden!


In Caffee Cognac presenteerde Ewa Bekost hun 4e project... 

Het werd eveneens een nieuwe verrassing!

'Stekter Hans In', verwijzend naar hun (kale) hoofdsponsor van 't Oorhuis, luisterend naar de naam Hans Van Bever...

Silke Hermans & Dany Van Belle waren erbij...Ewa Bekost:
"Ook dit jaar werd ons muzikale project weer eens iets anders, 'nog specialer' zeg maar...
Het is een uitdaging om te proberen origineel te zijn én te blijven.
Eén stick uit 2017 werden 2 stickskes in 2018. Vorig jaar voor 2019 verwenden we met je gratis te downloaden tracks en voor 2020 kreeg onze hoofdsponsor de 'hoofdrol'.
Ge moogt Hans onthoofden en dan inladen: 15 nieuwe liekes en 1 extra van Jell...
16 stuks in totaal.
In de typische Ewa Bekost-stijl! Een verse USB dus."Ewa Bekost:
"De pitta van Aptil, het (al bekende) hitje van Een Voil Janet Es Giejn Travestie en zelfs Steve van carnavalskantine Halle 13 komt aan bod, net als de song die we in september lanceerden, 'Geldj vér de kas'... Maar er zijn er nog hé!
Telkens liedjes over lokale gebeurtenissen, inspirerende zaken die we in het dagelijkse leven tegenkomen.
Wat leeft en wat we zomaar zelf beleven...
En dat uitwerken tot tekstjes en leuke melodieën. Een uitdaging die we aangaan met véél plezier!

Meer is het niet... Simpel en goed! En Ewa bekost!"


Promofimpje:SFEERFOTO'S


Ewa Kosta Per USB-stick: €15.
Te koop: Carnavalskantine Halle 13, Liebaut, Pers-en loterijshop Den Arend en 't Oorhuis Aalst.


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans, Album? KLIK
DRA? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten