Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Joshy De Troch is de 72e Aalsterse Prins Carnaval!!! // Ook Arendcarnaval heeft 3 Kandidaten: op 7 maart treden ze op in deze volgorde tijdens de Arendse Prinsverkiezing: Sisseloe, Rino & Milan! // In de Werkhallen is men druk bezig aan de voorbereidingen voor de 96e stoet! // AKV Drasj lanceerde (als 1e) hun thema voor 2026: 'DRAsj TV: 30 joor DRA!' // AKV Steirk (AKV van 2003-2025) stopte ermee! // AKV Verdwoldj & Verloeren is de nieuwe AKV! // Aalst Carnaval heeft zijn eigen Monopoly!! // Fan van onze blog(s), Aalst Carnaval (heden en geschiedenis) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker onze (sociale media) & geniet van alle reportages & de 'Groepen in de Kijker' // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval' en tellen af naar 'editie 96' op 15, 16 & 17 februari 2026!

woensdag 14 december 2022

Aalst Carnaval - De Prinsengarde presenteerde met 'Chez Edguard' een menukaart vol humor & Oilsjters entertainment

'Chez Edguard'

Plezante voorstelling, van Amuse tot de Kezze Op De Toort!

De Carréshow die de Aalsterse Prinsengarde liet zien, was een smaakvol entertainment vol spektakel, dans, grappen en grollen.
Het publiek blijft trouw komen, want De Werf was 3x uitverkocht!

Centraal stond 'Chez Edguard', het restaurant van burgemeester Christoph D’Haese...
Naast Patron Dozje, was er ook ander keuken- en zaalpersoneel aanwezig.
Hun naam & job: chef-kok Jean-Luc, souschef Jean-Michel, afwassers Woeroem en Doeroem 'Wurum en Durum', sommelier Jean-Baptiste, koisvraa Anoesjka, maître Jean-Marc, barman Jean-Jean, serveuze Jeanine, visboer Jean-Loewie, recensent Jean-Marie en garçong Jean-Net.

Verder gaf men ook aandacht aan de 'Gouden' 50-jarige Aalsterse Gilles en bracht men een waardig eerbetoon aan Danny Liebaut & zijn vrouw Mia (die binnenkort stoppen met de meest bekende carnavalswinkel van Aalst).
Kersvers Prins Yordi toonde dat hij een natuurtalent is...

Elke show kreeg een staande ovatie!
Dit 'restaurantbezoek' verdiende een 20/20 in de Gault&Millau en zelfs de volle 5 sterren van Michelin!



Reportage: ©Cris De Wolf, ©Carnavalaalstkoentje & i.s.m. ©AjoinPedia
Foto's: Met grote dank aan fotograaf ©Cris De Wolf

1 opmerking:

  1. Van Harte bedankt om de mooie reportage die jullie weerom gemaakt hebben met de talrijke foto's er bovenop . zoals jullie doen we het vér Oilsjt en Carnaval.

    BeantwoordenVerwijderen