Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 21 augustus 2022

Zomer Op De Blog - Aalsterse Carnavalisten (OLG Pladasj) laten de toiletten blinken op de Lokerse Feesten!

OLG Pladasj zorgde voor propere toiletten!

Eén van de grootste stadsfestivals in ons land is ongetwijfeld de Lokerse Feesten!

10 dagen lang, van 5 tot en met 14 augustus stond deze Oost-Vlaamse stad garant voor (muzikaal) spektakel van (inter)nationaal niveau!
Maar feesten = drinken = 'plasje doen'!

En daarvoor heb je 'WC-madammen en WC-meneren' nodig...

Laat dat nu net dé specialiteit zijn van de nieuwe Aalsterse Carnavalsgroep OLG Pladasj...

Een sfeerverslagje door Jonas Michiels...
Jonas (voorzitter):
"Hoe we terugkijken?
Het was een plezante 10-daagse, waarbij wij instonden voor 2/3 van alle toiletten op het festival.

Je beleeft er een topsfeer, met daarbovenop een resem grote artiesten.
Uiteraard is het hard werken, maar het publiek is uitbundig én dankbaar: we verzorgen 'onze' toiletten op een kwaliteitsvolle manier!
Je mag dit ook niet onderschatten: na zo'n avondje feesten, zijn 'nette toiletten' altijd een gespreksonderwerp...
Als mensen tevreden zijn, is dat een bevestiging dat we ons best deden!"

Jonas:
"Wij bedanken de organisatie voor het vertrouwen én de topservice naar hun medewerkers toe!
Zet maar al in jullie agenda: de Lokerse Feesten 2023 vinden plaats van 4 tot en met 13 augustus 2023, opnieuw met Pladasj als vaste 'sanitaire crew'!"OLG Pladasj wil groeien en b(l)oeien!

Jonas:
"Binnenkort krijg je meer nieuws i.v.m. onze najaarsevenementen, om een tipje van de sluier te lichten: op vrijdag 11 november in de namiddag komt Sintje Merten op bezoek...
Wij gaan een deel van de opbrengsten daarvan delen met enkele 'lokale goede doelen'.
OLG Pladasj is 'ne groep met een hart voor iedereen'!

Wil je ook deel uitmaken van ons 'topbendeken'?
Je bent altijd welkom, neem gerust contact op via onze Facebook, of drinkt een pintje aan de toog van café @De Parking in de Botermelkstraat in Oilsjt.

Zomerse groetjes

OLG Pladasj"Artikel & Foto's: ©OLG Pladasj i.s.m. ©Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten