Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 26 november 2018

Campagnebal Kandidaat-Arendprins 2019 Kris - Het sfeerverslag!


Onder ruime publieke belangstelling, mocht Kris als 3e van de 4 officiële Kandidaten-Arendprins 2019, zijn Campagnebal geven!

Kris toonde wat hij in zijn mars had met een nieuw campagneliedje, een toffe ambiance en vooral een publiek dat zich amuseerde! Tot... de vroege uurtjes...

Silke bezorgde ons een sfeerverslagje...

CAMPAGNELIEDJEKris:
"Ik heb een super avond en -nacht achter de rug!
Met top danseressen,  een fantastische blauwe compagnie, een team dat me 200% steunde en een publiek dat zich amuseerde tot in de ochtend...

Nogmaals iedereen bedanken om mijn 'feest in de tent' zo geslaagd te maken.
Giejl de tentj in vier en in vlam!

Ook dank aan de mensen achter de schermen, mijn sponsors...
En speciale dank aan De Prinsencaemere, alsook mijn top kuisploegje die zorgde dat alles perfect netjes werd achtergelaten.

Nu de laatste rechte lijn naar maart!

Onzen Orend

🎶 Van 't Vroidaugs Tot Zondaugs 🎶

Eire Kandidoot, Kris ver Onzen Orend '19"GASTOPTREDENS

Arendse Kandidaten & Arendprins De Voegel


Kandidaten Stad & Prins Alex


Orendse Prinsjen hebben een hart voor 'Ons Woik'...


De Prinsencaemere


CAMPAGNEAFFICHE


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's en Video: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK
De DRA-reportage: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten