Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 23 december 2022

Aalst Carnaval - Brico Aalst steekt carnavalisten hart onder de riem!

Brico Aalst steekt carnavalisten hart onder de riem.

Doe-Het-Zelfzaak wil AKV's én OLG's steunen!

Gevulde emmer én korting!
Na enkele moeilijke coronajaren, kijken we samen uit naar een schitterende stoet in 2023.

Hiervoor zijn de voorbereidingen reeds in volle gang.

Diemont Perquy (carnavalist en medewerker Brico Aalst):
"Wij willen als Doe-Het-Zelfzaak de werkmannen en -vrouwen in de werkhallen met een kleine gift belonen!
Elke carnavalsgroep daar gevestigd kan zich verwachten aan een gevulde emmer met allerlei materialen die ze kunnen gebruiken bij de opbouw van hun wagen!

Er is ook een kortingskaart speciaal voor de carnavalisten, met een waarde van -15% op al hun carnavalsgerelateerde aankopen tot en met Carnaval.
Deze kortingskaart is geldig voor alle carnavalsgroepen en losse groepen uit Aalst (AKV's & OLG's). Zij kunnen deze bekomen (voor AKV's van buiten de hallen) nadat ze contact opnamen...

De groepen kunnen ook rekenen op GRATIS levering van hun materialen aan de werkhallen!"


Sfeerfoto: carnavalisten zijn vrijwel dagelijks aan het werk in de hallen!
Diemont Perquy:
"Ook de toezichters zijn een belangrijke schakel in dit hele gebeuren en kunnen rekenen op 3 mooie gesponsorde prijzen voor hun 'Nacht van de toezichters' die plaatsvindt in Carnavalskantine Halle 13.
Het idee was er al even, bij deze kunnen we dit gelukkig dit jaar uitvoeren.

Toen we het mailtje stuurden naar onze leveranciers met de vraag of ze ons initiatief wilden steunen, waren ze -tot buiten Aalst- laaiend enthousiast om hun steentje hiertoe bij te dragen.
Dankzij Brico en enkele van onze leveranciers, kwamen we tot een gevulde emmer...
Samen met onze klanten en carnavalisten kijken we dus uit naar een prachtstoet en een veilige carnaval in 2023...
Zoals Kamiel het zou zeggen: 'Weir doeng voesj'! Tot snel!

Brico Oilsjt!"

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©Diemont Perquy (Brico Aalst)
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, ©AjoinPedia, ©Diemont Perquy (Brico Aalst)

Archief: Brico toont zich al jaren solidair met carnavalisten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten