Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 23 december 2022

Aalst Carnaval - Brico Aalst steekt carnavalisten hart onder de riem!

Brico Aalst steekt carnavalisten hart onder de riem.

Doe-Het-Zelfzaak wil AKV's én OLG's steunen!

Gevulde emmer én korting!
Na enkele moeilijke coronajaren, kijken we samen uit naar een schitterende stoet in 2023.

Hiervoor zijn de voorbereidingen reeds in volle gang.

Diemont Perquy (carnavalist en medewerker Brico Aalst):
"Wij willen als Doe-Het-Zelfzaak de werkmannen en -vrouwen in de werkhallen met een kleine gift belonen!
Elke carnavalsgroep daar gevestigd kan zich verwachten aan een gevulde emmer met allerlei materialen die ze kunnen gebruiken bij de opbouw van hun wagen!

Er is ook een kortingskaart speciaal voor de carnavalisten, met een waarde van -15% op al hun carnavalsgerelateerde aankopen tot en met Carnaval.
Deze kortingskaart is geldig voor alle carnavalsgroepen en losse groepen uit Aalst (AKV's & OLG's). Zij kunnen deze bekomen (voor AKV's van buiten de hallen) nadat ze contact opnamen...

De groepen kunnen ook rekenen op GRATIS levering van hun materialen aan de werkhallen!"


Sfeerfoto: carnavalisten zijn vrijwel dagelijks aan het werk in de hallen!
Diemont Perquy:
"Ook de toezichters zijn een belangrijke schakel in dit hele gebeuren en kunnen rekenen op 3 mooie gesponsorde prijzen voor hun 'Nacht van de toezichters' die plaatsvindt in Carnavalskantine Halle 13.
Het idee was er al even, bij deze kunnen we dit gelukkig dit jaar uitvoeren.

Toen we het mailtje stuurden naar onze leveranciers met de vraag of ze ons initiatief wilden steunen, waren ze -tot buiten Aalst- laaiend enthousiast om hun steentje hiertoe bij te dragen.
Dankzij Brico en enkele van onze leveranciers, kwamen we tot een gevulde emmer...
Samen met onze klanten en carnavalisten kijken we dus uit naar een prachtstoet en een veilige carnaval in 2023...
Zoals Kamiel het zou zeggen: 'Weir doeng voesj'! Tot snel!

Brico Oilsjt!"

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©Diemont Perquy (Brico Aalst)
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, ©AjoinPedia, ©Diemont Perquy (Brico Aalst)

Archief: Brico toont zich al jaren solidair met carnavalisten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten