Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zaterdag 21 augustus 2021

Aalst Carnaval - De Poipeplekkers laten Andy en André spaakreflectoren signeren voor 'veilig fietsverkeer'!


Andy Peelman en André Van Schuylenbergh signeren doosjes spaakreflectoren

De Poipeplekkers pakten uit met originele actie voor 'veilig fietsverkeer'!
Nelly (woordvoerster):
"Nu het nieuwe circulatieplan in voege trad, willen we de zichtbaarheid en de veiligheid van de fietser verhogen in Aalst.

Onze stad wordt meer en meer een 'fietsstad', dus is het belangrijk om als zwakke weggebruike 'goed gezien' te worden in het verkeer!
Wij hebben daarom een uniek doosje spaakreflectoren laten ontwerpen door André Van Schuylenbergh, dat énkel en alleen verkrijgbaar was (en is) via AKV De Poipeplekkers. Een echt verzamelstuk!"


Nelly:
"Veilig terug naar school? Of al fietsend naar het werk?
Je kon jouw doosje bestellen en ontvangen uit handen van onze kunstenaar André of zelfs 'Buurtpolitieman' Andy Peelman!
Op zaterdag 21 augustus hielden we daarvoor een signeersessie en nodigden André en Andy uit op het binnenplein van het oude stadhuis te Aalst.

Tenslotte nog dit: met deze reflectoren ben je als fietser zelfs tot op 250 meter afstand zichtbaar!!

'Veilige verkeersgroeten' van AKV De Poipeplekkers..."


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV De Poipeplekkers, KLIK

Foto's met dank aan: ©Sören Delclef / ©AjoinPedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten