Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 18 september 2019

Aalst Carnaval - DAK biedt 2 'uitverkochte' carnavalsboeken terug aan in 2e druk!


DAK GAAT IN OP VRAAG TOT HERUITGAVE!

Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval geeft carnavalisten unieke kans!

DAK:
Sinds 1985 publiceerden we met DAK reeds zeven Carnavalskronieken.
Vijf van deze uitgaves zijn nog voorradig, maar twee ervan zijn volledig uitgeput.

De vraag naar een heruitgave van deze werken werd steeds vaker gesteld. Het was een hele uitdaging om in deze behoefte te voorzien. Vooral het technische aspect baarde ons zorgen. We hebben nu een oplossing gevonden voor wie nog een gaatje in zijn verzameling heeft.

Zowel het Aalsters Karnavalboek 1975-1985 als het Aalsters Carnavalsboek 2006-2010 zijn beschikbaar als 'book on demand'.
Iedereen die dat wenst kan deze bestellen aan €49,- per exemplaar. Er is een levertijd van circa 3 weken voorzien.
De boeken zijn reproducties van de originele werken, op A4 formaat met een paperbackcover. We kozen ervoor om de authenticiteit van de publicaties te bewaren en geen inhoudelijke wijzigingen aan te brengen. Dat levert het charmante element op dat in de editie ‘75-’85 Carnaval steevast met een K geschreven wordt, conform de toenmalige progressieve spelling.
Op de Carnavalsbeurs zullen er inkijkexemplaren voorzien worden. Bestellen kan eveneens aan de stand van DAK of via het formulier op:
https://forms.gle/92ngE5ftajBC7x998

Artikel: ©Carnavalaalstkoentje Tekst: DAK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten