Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 18 september 2019

Aalst Carnaval - DAK biedt 2 'uitverkochte' carnavalsboeken terug aan in 2e druk!


DAK GAAT IN OP VRAAG TOT HERUITGAVE!

Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval geeft carnavalisten unieke kans!

DAK:
Sinds 1985 publiceerden we met DAK reeds zeven Carnavalskronieken.
Vijf van deze uitgaves zijn nog voorradig, maar twee ervan zijn volledig uitgeput.

De vraag naar een heruitgave van deze werken werd steeds vaker gesteld. Het was een hele uitdaging om in deze behoefte te voorzien. Vooral het technische aspect baarde ons zorgen. We hebben nu een oplossing gevonden voor wie nog een gaatje in zijn verzameling heeft.

Zowel het Aalsters Karnavalboek 1975-1985 als het Aalsters Carnavalsboek 2006-2010 zijn beschikbaar als 'book on demand'.
Iedereen die dat wenst kan deze bestellen aan €49,- per exemplaar. Er is een levertijd van circa 3 weken voorzien.
De boeken zijn reproducties van de originele werken, op A4 formaat met een paperbackcover. We kozen ervoor om de authenticiteit van de publicaties te bewaren en geen inhoudelijke wijzigingen aan te brengen. Dat levert het charmante element op dat in de editie ‘75-’85 Carnaval steevast met een K geschreven wordt, conform de toenmalige progressieve spelling.
Op de Carnavalsbeurs zullen er inkijkexemplaren voorzien worden. Bestellen kan eveneens aan de stand van DAK of via het formulier op:
https://forms.gle/92ngE5ftajBC7x998

Artikel: ©Carnavalaalstkoentje Tekst: DAK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten