Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

dinsdag 19 november 2019

Aalst Carnaval 2020 - Stad Aalst zoekt gemotiveerde juryleden voor de Verkiezing Prins Carnaval en/of tijdens de Zondagsstoet!


Stoet 2017: carnavalsgroep smeekt om 'poentjen'...

STAD ZOEKT JURYLEDEN

Wil jij bepalen wie Prins Carnaval 2020 wordt en welke carnavalsgroepen in de prijzen vallen tijdens de zondagsstoet? 

Grijp dan nu je kans, want de stad is op zoek naar een jury voor de Verkiezing van Prins Carnaval en voor de zondagsstoet.

Wie op zaterdag 25 januari de scepter in handen krijgt als Prins Carnaval 2020, wordt niet enkel bepaald door een kennisproef en een sms-voting, maar ook door een 30-koppige jury. Tijdens de stoet op zondag 23 februari zijn er 40 juryleden die de losse, kleine, middelgrote en grote groepen quoteren op verschillende criteria.

2019: Jury Verkiezing Prins Carnaval


KANDIDAAT?

Wil je deel uitmaken van de jury tijdens de Verkiezing Prins Carnaval en/of tijdens de Zondagsstoet? 

Dan moet je aan volgende voorwaarden voldoen en een verklaring op eer indienen:

◘ Je moet minimum 18 jaar oud zijn;
◘ Je mag geen politiek mandaat uitoefenen;
◘ Je mag zelf geen lid, noch familie (tot de 1ste graad) of partner zijn van een lid van een bestaande carnavalsvereniging, gedurende 2 jaar voorafgaand aan Carnaval 2020;
◘ Je mag geen lid noch familielid (tot de 1ste graad) of partner zijn van de organiserende stadsdienst of de adviesraad Feestcomité;
◘ Je moet voeling hebben met Carnaval en het Aalsterse dialect;
◘ Je moet interesse hebben voor de stoet, voor show, muziek en dans;
◘ Je moet een neutrale beoordeling kunnen geven en deze ook schriftelijk kunnen motiveren.


Je kan je kandidatuur indienen tot 2 december 2019 via DEZE LINK

Vergeet zeker niet te vermelden of je wil jureren voor de Verkiezing Prins Carnaval, voor de carnavalsstoet of beide. 

Wie uiteindelijk in de jury mag zetelen, wordt bepaald via lottrekking en zal worden bekrachtigd door het college van burgemeester en schepenen.

2019: Jury Verkiezing Prins Carnaval


Bron artikel, stad Aalst: KLIK 
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje  & ©Patrick De Boeck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten