Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 28 juni 2020

Aalst Carnaval - AKV Drasj schonk 40 kg spaghetti aan vzw Arminaa!


Gil De Boeck van Drasj

Carnavalsgroep helpt vzw Arminaa

AKV Drasj schonk ook 40 kg spaghetti aan het goede doel!


Gil De Boeck:
"Dag Koen...

Tijdens deze maanden moeten AKV's creatief zijn om centjes in te zamelen.
Maar we wilden meer doen dan enkel pasta verkopen aan huis...
Samen met Nordin en onze carnavalsgroep AKV Drasj, hebben we bijna 40 kg spaghetti geschonken aan vzw Arminaa.

Zoals je misschien wel weet zet Arminaa zich in voor de minderbedeelde Aalstenaars. Omdat er sinds de uitbraak van het coronavirus volgens Rosita Monsieur (de verantwoordelijke van de vzw) bijna 4x meer aanvragen om hulp zijn, hebben we deze actie ondernomen.

Als carnavalisten weten we dat we het dit jaar eens met minder moeten doen, maar vele Aalstenaars moeten het dagdagelijks met minder doen.
De strijd van Keizer Kamiel Sergant is nog niet ten einde.
Of de armoede door de coronacrisis is gestegen weet ik niet, maar ze is alleszins wel zichtbaarder geworden.

Hiermee willen we vzw Arminaa een hart onder de riem steken en ervoor zorgen dat dit goede doel bij de Aalstenaars bekend wordt.
Voor meer info kan je steeds bij mij of Rosita terecht..."


-> vzw Arminaa 'Armoede In Aalst' bereik je ook op Facebook

Voorzitter Nordin Ben Mezouar van Drasj

Geen opmerkingen:

Een reactie posten