Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

dinsdag 21 januari 2020

Aalst Carnaval 2020 - Versier je etalage of zaak en je wint een carnavalspakket!


SFEER DOOR UNIEKE KUNSTWERKEN

Alle handels- en horecazaken in Aalst kunnen meedoen aan de vitrine- en etalageversiering van Carnaval 2020.  

"Speel in op de actualiteit heet van de naald, laat ludieke en carnavaleske taferelen je ruiten kleuren of fleur je etalage op. Iederéén (die zich registreert) wint dit jaar!"

Maar waarom niet meedoen? Is toch mooi om zo'n kleurrijke stad te zien!

Gilles en Mattis Van Schuylenbergh, roiteklasjers bij Aptil!


IEDEREEN WINT

De stad roept elke handels- en horecazaak in Aalst op om hun vitrine of etalage feestelijk in te kleden in de aanloop naar Carnaval.

Vorige jaren werd hiervoor een wedstrijd uitgeschreven maar vanaf dit jaar wordt elke inspanning beloond met een carnavalspakket bestaande uit een affiche, raamsticker, carnavalsvlag, -affiche en -medaille.

Elke horecazaak of winkel op Aalsters grondgebied kan aan de campagne deelnemen. De enige vereiste is een klein fotobewijs dat je zaak aangekleed is voor Aalst Carnaval. Meld je aan via dit formulier vóór 2 februari en het Feestcomité bezorgt jou het carnavalspakket in de daaropvolgende week.


Wie zich later aanmeldt, kan een pakketje afhalen in het administratief centrum, Werf 9.


Artikel: ©Carnavalaalstkoentje, bron: stad Aalst KLIK
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten