Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zaterdag 11 januari 2020

Aalst Carnaval - Race naar tickets Verkiezing Prins Carnaval 2020 leverde jaarlijkse 'jojo' van vreugde en verdriet op!


Op 25 januari kiest Aalst zijn Prins Carnaval 2020!

TICKETS VERKIEZING PRINS CARNAVAL SNEL UITVERKOCHT

Jaarlijkse 'emotionele rollercoaster' bij Ticketverkoop Verkiezing Prins Carnaval!

Zaterdagochtend 11 januari om 10u, ging de ticketverkoop voor de verkiezing van de 68e Aalsterse Prins Carnaval van start!

Ogenblikkelijk (binnen enkele honderdsten van een seconde) was er een lange online wachtrij.
Die liep om 10u stipt al op tot (!) méér dan 3.000 aanvragen...voor de beschikbare 1000 tickets (aan maximum 2 tickets per bestelling).

De aftelscreens:


PLAATS IN DE WACHTRIJ ALS PORTIE GELUK OF... PECH

Met deze kaartenverkoop werd men via een refresh om de 30 seconden op de hoogte gehouden van de 'tussenstand'.

Maar het exacte uur van 'inloggen' speelde uiteindelijk geen rol.

CC De Werf: (uitleg kaartenverkoop)
"Iedereen kon inderdaad al voor 10 uur doorklikken naar de verkoopspagina en kreeg de melding in een wachtrij te staan, maar het maakt absoluut niet uit of je op die pagina gaat staan iets voor 10 uur, of 10u stipt...
Zoals duidelijk in het bericht stond, kreeg iedereen een willekeurig wachtrijnummer op het moment dat de verkoop startte (om 10u stipt).

We doen ons best om de verkoop zo vlot mogelijk te organiseren, helaas is de vraag altijd énorm veel groter dan het aanbod en zijn er bijgevolg altijd veel mensen teleurgesteld..."ALTERNATIEVEN

Geen ticket? Toch meegenieten?!

De ganse Prinsverkiezing wordt live uitgezonden op TV Oost, via de livestream op www.aalstcarnaval.be en is te beluisteren / volgen op Oilsjt Mjoezik en Ajoin Music.

Yvan De Boitselier en Werner Kinoo, nemen het op zaterdag 25 januari 2020 in de Florahallen tegen elkaar op.

Sowieso krijgt Aalst een waardige, nieuwe Prins Carnaval!


Op facebook regende het reacties, vaak gepost door zwaar teleurgestelde carnavalisten.
Maar, zoals élk jaar, zal er de ochtend van de 25e naar alle waarschijnlijkheid een ander 'fenomeen' optreden: plots verschijnen een pak beschikbare kaarten, die de sociale media overspoelen.

Nog even geduld dus...

Foto's & screens: ©Carnavalaalstkoentje & ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten