Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 11 december 2019

Aalst Carnaval - vzw Carnavalist Tot In De Kist maakt doorstart!


Archief, voorzitter Sven De Smet

VZW CTIDK MAAKT DOORSTART

Op maandag 9 december vond de jaarlijkse algemene vergadering plaats van vzw Carnavalist Tot In De Kist. 

De vzw is het overkoepelende orgaan van vaste carnavalsgroepen die de brug wil zijn naar de stad op een constructieve maar daadkrachtige manier. CTIDK komt op voor de belangen van de groepen maar durft ook zelfregulerend werken.

Daartoe heeft de algemene vergadering een nieuw mandaat gegeven aan:

◘ Sven De Smet – blijft voorzitter
◘ Marc De Bruecker – blijft ondervoorzitter
◘ Herman Van der Eecken – penningmeester
◘ Jan Van Der Elst – blijft secretaris
◘ Olivier Heyvaert – blijft PR-verantwoordelijke

◘ Steve Van Dijck
◘ Steve Verleysen
◘ Steven Van Wesemael
◘ Nordin Ben Mezouar

I.s.m. Somatie Fie: coördinatie controle brandblussers


Daarnaast kregen enkele nieuwe frisse krachten een plaats in het bestuur.
Welkom aan:


◘ Joris Van der Eecken
◘ Vincent Delforge
◘ Alexander Coppens
◘ Karolien Van Nuffel
◘ Jordy Blommaert
◘ David Steppe
◘ Marc Meganck

Werner Sergeant en Luc Vermeiren nemen afscheid van vzw CTIDK. We wensen hen te bedanken voor de jarenlange inzet.

Om korter op de bal te spelen of problemen op voorhand het hoofd te bieden, komen de voorzitters of afgevaardigden van de groepen maandelijks bij elkaar. Het ligt in onze bedoeling om vaker met de stad te communiceren en problemen, opmerkingen… snel wederzijds te kunnen oplossen.

Uiteraard wenst men –als een syndicaat van de groepen– een betrouwbare gesprekspartner te zijn voor en te hebben aan de stad.

Persbericht: Namens het bestuur van CTIDK
Foto's: ©Geert Segers & ©Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten