Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 6 juni 2019

Carnavalsveiling 2019 op zondag 9 juni! Goede doel is Levensvreugde Verblijven vzw


Carnavalsveiling zondag 9 juni 2019 - Café De Parking (vanaf 11u30)

Traditie keert terug naar zijn 'roots'!

Tom & Gert:
"Nadat Bart Marcoen vele jaren een hele toffe en ludieke carnavalsveiling organiseerde in café De Parking tijdens de kermis en daarna de overstap kwam naar Halle 13 (aangezien café De Parking toen dicht was), kwamen Tom Huybrechts en Gert Cleemput met het idee om dit opnieuw te gaan organiseren.

Bart Marcoen had immers aangegeven dat hij geen nieuwe veiling zou organiseren in 2019. We bedanken Bart voor de jarenlange inzet om deze veiling telkens zo goed te organiseren..."


Archief: veiling 2017


Tom & Gert:
"Het werd een hele klus om deze organisatie van Bart over te nemen. 
Omdat café De Parking ondertussen terug open was en cafébaas Christophe Corthals ook terug een kermisweekend wou organiseren met de oorspronkelijke veiling, werd snel een overeenkomst gemaakt. Net zoals vroeger kozen we voor een goed doel.

Van elk te veilen item zal er 10% gestort worden voor Levensvreugde Verblijven vzw.
Een speciale dank is er zeker voor AKV Liejp, Sjepap, Team Weddings en events - Lies Daeleman en Stijn De Meyst, Culinaire slagerij d’Haens, www.oilsjverzaumelt.be en Jurgen Cooman. Deze personen en organisaties brengen enkele items aan die integraal voor Levensvreugde Verblijven vzw geveild gaan worden."


Onderstaande stukken? Opbrengst integraal naar Levensvreugde:


Tom & Gert:
"Er zijn ondertussen meer dan 120 te veilen items, van oude en nieuwe Nominetten, vlaggen, wimpels, medailles tot dassen en sjaals.
We willen dan ook iedereen bedanken die enkele items voor de veiling hebben binnengebracht,!"


•  Voorbeelden van de te veilen stukken:


PRAKTISCH

• Zondag 9 juni is iedereen vanaf 11u30 welkom in Café @De Parking (Botermelkstraat 46, Arendwijk - Aalst)
Facebookpagina met de actuele info? KLIK
• Je kan op de veiling een bod uitbrengen op de carnavalsspullen die je graag zou aankopen.
• Kan je niet aanwezig zijn, dan kan je bij Tom of Gert een enveloppe binnenbrengen met een bod en dan zal daarmee rekening gehouden worden tijdens de veiling.
• Tussen 8u30 en 11u15 kan je ook eens komen rondkijken op de ruilbeurs.


Tom & Gert:
"We hopen op een toffe veiling en een leuk bedrag dat we kunnen schenken aan Levensvreugde Verblijven vzw."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten