Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 5 januari 2020

Aalst Carnaval 2020 - Voorspellen De Zwisjelmoizen met hun Prékiezink alwéér de juiste uitslag?


STEM TIJDENS DE PREKIEZINK 'GELEK AS VROEGER'

AKV De Zwisjelmoizen kiest op voorhand... dé Prins van 2020!

Archief 2019


Karel (voorzitter):
"De vernieuwde Prékiezing van AKV De Zwisjelmoizen, is een beetje als het altijd geweest is!
Het concept blijft behouden, maar op een gloednieuwe locatie: Café Den Beiaard op de Grote Markt, op wandelafstand van zaal Cinèma.

Ons 'after'feestje gaat door op zaterdag 11 januari, aansluitend op het Driekoningenfeest. De start is voorzien rond 22u.
Er zullen tal van optredens zijn: prinsj Meyst, veel oud-prinsen, iedereen die 'iets kan op een podium' en natuurlijk ook onze kandidaten Werner en Yvan. De volgorde speelt bij ons geen rol

We organiseren ook een échte 'stemmink gelek as vroeger'. Mét stembriefjes...
Let op: er mag niet vals gespeeld worden, maar in de parktijk zullen de legendarische woorden 'bedroeigen op groeite school' niet ver weg zijn.
We organiseren onze Prékiezing al sinds Jurgen in 2009 prins werd en onze uitslag was er altijd al 'boenk op'. 100% garantie dus dat de aanwezigen de nieuwe prins al kennen!"Karel:
"Uiteraard is de avond ludiek bedoeld. De toegang is gratis, maar 'vol is vol'.
Een exclusieve kans dus, om de prinsen en de kandidaten live aan het werk te zien in een klein, maar sfeervol café.

En wie wil nu niet op voorhand weten wie de opvolger van Meyst zal worden? 😉
Misschien tot dan?

AKV De Zwisjelmoizen"


Archief 2019


Reportage: Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV De Zwisjelmoizen
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje (groepsfoto), ©AKV De Zwisjelmoizen: actiefoto's 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten