Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 5 januari 2020

Aalst Carnaval 2020 - Voorspellen De Zwisjelmoizen met hun Prékiezink alwéér de juiste uitslag?


STEM TIJDENS DE PREKIEZINK 'GELEK AS VROEGER'

AKV De Zwisjelmoizen kiest op voorhand... dé Prins van 2020!

Archief 2019


Karel (voorzitter):
"De vernieuwde Prékiezing van AKV De Zwisjelmoizen, is een beetje als het altijd geweest is!
Het concept blijft behouden, maar op een gloednieuwe locatie: Café Den Beiaard op de Grote Markt, op wandelafstand van zaal Cinèma.

Ons 'after'feestje gaat door op zaterdag 11 januari, aansluitend op het Driekoningenfeest. De start is voorzien rond 22u.
Er zullen tal van optredens zijn: prinsj Meyst, veel oud-prinsen, iedereen die 'iets kan op een podium' en natuurlijk ook onze kandidaten Werner en Yvan. De volgorde speelt bij ons geen rol

We organiseren ook een échte 'stemmink gelek as vroeger'. Mét stembriefjes...
Let op: er mag niet vals gespeeld worden, maar in de parktijk zullen de legendarische woorden 'bedroeigen op groeite school' niet ver weg zijn.
We organiseren onze Prékiezing al sinds Jurgen in 2009 prins werd en onze uitslag was er altijd al 'boenk op'. 100% garantie dus dat de aanwezigen de nieuwe prins al kennen!"



Karel:
"Uiteraard is de avond ludiek bedoeld. De toegang is gratis, maar 'vol is vol'.
Een exclusieve kans dus, om de prinsen en de kandidaten live aan het werk te zien in een klein, maar sfeervol café.

En wie wil nu niet op voorhand weten wie de opvolger van Meyst zal worden? 😉
Misschien tot dan?

AKV De Zwisjelmoizen"


Archief 2019


Reportage: Carnavalaalstkoentje i.s.m. AKV De Zwisjelmoizen
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje (groepsfoto), ©AKV De Zwisjelmoizen: actiefoto's 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten