Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 31 januari 2019

Aalst Carnaval 2019 - Feestcomité en Prins Meyst zijn er voor alle carnavalisten!


AALST CARNAVAL IS VOOR IEDEREEN

De leden van de Adviesraad Feestcomité, de Cantinières en Prins Meyst zijn op 30 januari begonnen met de bezoeken aan rusthuizen en zorgcentra. 

De bewoners van WZC Mijlbeke kregen de primeur...
De komende weken volgen zowat alle instellingen op het Aalsterse grondgebied en de onmiddellijke buurgemeenten.

Voor Carnavalaalstkoentje waren ook Niky en Silke ter plaatse!Een carnavalstraditie is het! Ooit waren ook zij de carnavalisten van vorige generaties.

Lang keken ze ernaar uit en toen het feest losbarstte, zag je een lach en een traan.
Even weg van alle zorgen tijdens een groot uur vertier.
Samen zingen, wuiven en soms meedoen aan de polonaise...
Ook ontvingen ze geschenkjes, een carnavalsmedaille en een liedjesboek.
Want zingen is een must!

De bewoners werden getrakteerd op frietjes, een cakeje en nog wat pralines.
Bovendien zorgde een onschuldige kinderhand dat ook daar een prins en prinses werden gekozen!SFEERBEELDEN


Voor Prins Meyst was het zijn eerste optreden!

Optreden van Prins Enrico, met terug zijn ode aan Keizer Kamiel!
Reportage: ©Carnavalaalstkoentje
Filmpjes ©Niky De Wever & ©Carnavalaalstkoentje
Foto's ©Silke Hermans
• Volledige fotoalbum Silke? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten