Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 5 december 2019

CD-seizoen 2019-2020 - 'ONS3'


CD 'ONS3'

Nieuw in het repertoire van de 'Oilsjterse liekes', is de CD van ONS3!

Deze eersteling is al meteen een succes en spreekt vlot een groot publiek aan!
De teksten van de liedjes en de melodietjes zing je vlot mee!
ONS3 is dé perfecte aanvulling, want het zijn vrolijke, kindvriendelijke liedjes...


Met Nina Segers, Steff Petit en Shana Arijs, staken 3 Oilsjterse girls de koppen bij elkaar om de meidengroep ‘ONS3’ op te starten.

Op 31 augustus gaven ze hun Zoemerfistjen in recreatiedomein Dendergalm in Gijzegem.
Hun doelpubliek? Kids tot 12 jaar! Maar ook de ouders en alle Oilsjteneers mogen gerust meezingen!



Tijdens de carnavalsbeurs op zaterdag 21 september en als act bij Sint-Maarten op zondag 3 november, lieten ze Carnavalskantine Halle 13 kennismaken met hun muzikaal talent!
3 liedjes later, brachten ze vol trots hun 'ONS3-CD' uit...


3 meiden, 3 songs... 
Wist je dat ze -in het kader van De Warmste Week- per verkochte CD 1 euro aan Kies Kleur Tegen Pesten schenken?

ONS3:
"Zo dragen we samen ons steentje bij en tonen we dat pesten niet op de speelplaats thuishoort. Geef gerust een seintje als je onze actie wil steunen en samen met ONS3 alle kleine Ajointjes van een pestvrije wereld wil laten dromen !"

ONS3 heeft het hart op de juiste plaats!
Hun 3 vrolijke songs zijn verschenen op een leuke, kleurrijke CD, voor slechts 7 euro. Te koop via hen of via Carnavalskantine Halle 13...


☁️🌸 ONS3 lotj a droeimen ☁️🌸


TRACKLIST

1. A.J.O.I.N
2. Dat Es Oilsjters
3. Zoemerfistjen


Foto's: ©Ons3, Carnavalskantine Halle13 - De Beeldfabriek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten