Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 5 december 2019

CD-seizoen 2019-2020 - 'ONS3'


CD 'ONS3'

Nieuw in het repertoire van de 'Oilsjterse liekes', is de CD van ONS3!

Deze eersteling is al meteen een succes en spreekt vlot een groot publiek aan!
De teksten van de liedjes en de melodietjes zing je vlot mee!
ONS3 is dé perfecte aanvulling, want het zijn vrolijke, kindvriendelijke liedjes...


Met Nina Segers, Steff Petit en Shana Arijs, staken 3 Oilsjterse girls de koppen bij elkaar om de meidengroep ‘ONS3’ op te starten.

Op 31 augustus gaven ze hun Zoemerfistjen in recreatiedomein Dendergalm in Gijzegem.
Hun doelpubliek? Kids tot 12 jaar! Maar ook de ouders en alle Oilsjteneers mogen gerust meezingen!Tijdens de carnavalsbeurs op zaterdag 21 september en als act bij Sint-Maarten op zondag 3 november, lieten ze Carnavalskantine Halle 13 kennismaken met hun muzikaal talent!
3 liedjes later, brachten ze vol trots hun 'ONS3-CD' uit...


3 meiden, 3 songs... 
Wist je dat ze -in het kader van De Warmste Week- per verkochte CD 1 euro aan Kies Kleur Tegen Pesten schenken?

ONS3:
"Zo dragen we samen ons steentje bij en tonen we dat pesten niet op de speelplaats thuishoort. Geef gerust een seintje als je onze actie wil steunen en samen met ONS3 alle kleine Ajointjes van een pestvrije wereld wil laten dromen !"

ONS3 heeft het hart op de juiste plaats!
Hun 3 vrolijke songs zijn verschenen op een leuke, kleurrijke CD, voor slechts 7 euro. Te koop via hen of via Carnavalskantine Halle 13...


☁️🌸 ONS3 lotj a droeimen ☁️🌸


TRACKLIST

1. A.J.O.I.N
2. Dat Es Oilsjters
3. Zoemerfistjen


Foto's: ©Ons3, Carnavalskantine Halle13 - De Beeldfabriek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten