Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 11 november 2018

CD-seizoen 2018-2019 - Beschomt - Volume 4: 'k Drink Zu Geren Safir'


CD-REEKS BESCHOMT

De prachtige verzamelreeks van Beschomt is toe aan z'n 4e CD!

Deze reeks was vanaf de eersteling een succes en die trend werd ook nu verder gezet.
Teksten met vaak een meerwaarde, meezingers, liefhebbers van een 'bosjerken' en zelfs een prachtige 'kalme song'. Elke carnavalist krijgt zijn zin en mag rekenen op 17 eirekes voor de collectie...

Eerder in deze reeks:

- Volume 1 'Liekes Oever Oilsjt': KLIK
- Volume 2 'Woor Zen Die Handjes': KLIK
- Volume 3 'Oilsjt Alliejn': KLIK


JAARMARKT

Tijdens de jaarmarkt op 11 november, stelde AKV Beschomt met veel trots, zijn 4e CD voor aan het grote publiek.

De Safir-pompier is sinds 29 september en de stunt met de 'reanimatie' van Safir door Beschomt, Okapi Aalstar en InBev, een begrip!
In de Maanstraat pronkte hij, naast de stand van de carnavalsgroep...


Safir vloeide dan ook rijkelijk, maar eveneens verkocht hun nieuwe CD meteen goed.
En... terecht!

Prins Tony:
"Zeker niet te missen in de collectie van de echte carnavalliefhebber: Volume 4 van AKV Beschomt. 17 hits om luidkeels mee te zingen...
Op 11 november was die verkrijgbaar aan de Beschomt Safir Pompier op de jaarmarkt, maar hij komt ook bij de traditionele verkooppunten.
De prijs is €17 voor 17 eirekes, inclusief een unieke, bijhorende Nominette.

We bedanken al onze sponsors, alsook de zangers en zangeressen die meezongen. Pas met de inspanning van velen, ook achter de schermen, konden we deze knalprestatie neerzetten.

Trots op onze nieuwe CD en ... 'k Drink Zu Geren Safir!"


Te koop bij:

- Tabak en sigarenspeciaalzaak De Wolf
- Duo Paint
- Las Fiestas
- Liebaut
- Dranken Picqueur

- Café De Beiaard

'K DRINK ZU GEREN SAFIR


TRACKLIST


Reportage: Carnavalaalstkoentje & AKV Beschomt

Foto's/Fimpje: ©Carnavalaalstkoentje / koentje75 & ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten