Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 25 februari 2024

Arendcarnaval 2024 - Arendprins 2023 Jordy neemt Afscheid!

Arendprins Jordy kijkt terug op zijn jaar als Arendprins!

Het doek is bijna gevallen over het Prinsenjaar van 'Orendprinsj Jordy'

Het werd een bijzonder leuk feestje op vrijdagavond 23 februari in de zal van Carnavalskantine Halle 13.
Jordy kan terugblikken op een zeer geslaagd jaar, maar moet zijn scepter op zaterdag 2 maart in het Forum onherroepelijk afgeven aan de nieuwe Arendse Prins.


Hij bedankte iedereen die hem dat 'fantastische' jaar bezorgde: familie, vrienden, zijn team, de broodnodige sponsors en alle carnavalisten die Arendcarnaval genegen zijn.
De sympathieke Jordy zal bij iedere carnavaist ongetwijfeld een plaatsje in zijn/haar carnavalshart krijgen...


Een foto- en filmverslagje door Sören van AjoinPedia!

Wie wordt de volgende Orendprinsj?
De kandidoten zijn Nico, KLIK & Seppe, KLIK ...

AfscheidsliedjeSfeerfoto's


Reportage: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©AjoinPedia
Foto's & Filmpje: ©AjoinPedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten