Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

donderdag 7 november 2019

Aalst Carnaval - Boekvoorstelling 'Dertig Stoeten AKV Possensje 1989-2019' op 5 december in Café De Kezzel!


POSSENSJE STELT BOEK VOOR OP 5 DECEMBER

Prachtig geïllustreerd fotoboek brengt 3 decennia Aalst carnaval & AKV Possensje in woord én beeld!

Nog tot zaterdag 30 november kan men intekenen voor het prachtige boek 'Dertig Stoeten - AKV Possensje 1989-2019'.
Op donderdag 5 december volgt dan de boekvoorstelling in café De Kezzel en kunnen degene die intekenden dit boek afhalen..


• 30-jarig Possensje brengt boek uit: KLIK
• 30-jarig Possensje viert feest: KLIK
• De geschiedenis van Possensje op de blog: KLIK


Tom Casteur (Oprichter en ere-voorzitter):
"Eindelijk is het zover, het boek ‘Dertig Stoeten’ van AKV Possensje, is klaar om gedrukt te worden.
Mede-oprichter van Possensje, Tom Casteur en Cynrik De Decker van Flying Pencil sloegen de handen in elkaar en maakten er een nostalgisch boek over.
De geschiedenis van zowel de Aalsterse carnavalsgroep Possensje, als Aalst carnaval zélf, worden in dit boek met elkaar vervlochten in 240 bladzijden, geïllustreerd door middel van méér dan 600 foto’s en afbeeldingen. De rode draad doorheen het boek zijn de dertig stoeten van Possensje. Hét ideale kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor elke Aalsterse carnavalist!

Tot en met zaterdag 30 november kan er ingetekend worden aan de uitzonderlijke prijs van €25 per boek. Dit door in te schrijven via de link op de Facebook pagina ‘Dertig stoeten’ én €25 te storten op rekening BE74 9733 7011 0507 op naam van VZW POS Events. In totaal worden er 500 boeken gedrukt, waarvan er al méér dan 100 verkocht zijn.

Op donderdag 5 december wordt het boek officieel voorgesteld in café de Kezzel in de Langestraat in Aalst om 19u30. Iedereen die intekende kan zijn boek op dat moment afhalen. Wie het niet kan komen ophalen, mag het boek in de week erna in de bus verwachten. Iedereen is welkom op dit presentatiemoment en het boek zal die avond ook te koop aangeboden worden aan de normale verkoopprijs van €29.

Vanaf zaterdag 7 december zal het boek te koop zijn (aan €29) in de Standaard boekhandel in de Nieuwstraat, Pers en lotterijshop ‘den Arend’ binnenstraat 312, Café ‘De Kezzel’ in De Langestraat en Feestartikelen Liebaut in de Koolstraat, allen in Aalst."


Imposante thema's, zoals 'Oilsjt, 3 september 1944' in 2019:


Reportage: Carnavalaalstkoentje & AKV Possensje (Tom Casteur)
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje & ©Cris de Wolf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten